fbpx

Blog tedna: Mesi in Panni – Style and Blog

Style and Blog je lepotni in modni madžarski blog, ki ga pišeta dve modni fashionisti, slikata in urejata pa njuna fanta. Blog, na katerem najdeš objave dnevnih stylingov ter modne in lepotne nasvete so začeli ustvarjati marca 2012. Na blogu lahko zaslediš ogromno vsebine o modi, lepoti, vsakdanjem življenju, včasih pa blogerki objavita tudi kakšen prispevek o njunem pozitivnem pogledu na svet, ki ga želita prenesti na svoje bralce. Večina ljudi misli, da blog Style and Blog ustvarjata zgolj dve dekleti, vendar pa so v ustvarjalnem timu pravzaprav štirje. Dva prepoznavna obraza bloga sta prijateljici Mesi in Panni, ki sta urednici člankov in imata tudi največ idej glede bloga, fanta Árpi in Berti pa prav tako igrata pomembno vlogo pri celotnem projektu, saj imata čez tehnične stvari in spletno urejanje.

[instagram_emb url=”https://www.instagram.com/p/BBaYMW4FW78/?taken-by=styleandblog”]

Tako Mesi kot Panni poskušata biti čim bolj izvirni in svoje ideje tudi deliti na blogu. S svojima fantoma živita v Debrecen-u, vsi pa so študentje na tamkajšnji univerzi (University of Debrecen), kjer dokončujejo študij ekonomije in psihologije.

[instagram_emb url=”https://www.instagram.com/p/BBGJHL5FWw0/?taken-by=styleandblog”]

Njuno sporočilo tebi: “Vsa dekleta bi radi opomnili, da je bistvo tega, da izgledaš dobro, v kreativnosti. Najine modne kombinacije pogosto krasijo modni dodatki, saj resnično popestrijo celotni videz. Pogosto prikazujeva tudi različne možne kombinacije, da bi s tem pomagali drugim do lažjega ustvarjanja novih stylingov. Upava, da s tem pomagava najinim bralcem k večji samozavesti z usklajenim oblačenjem. Bralcem bi radi tudi pokazali, da je ustvarjalno in premišljeno izbiranje oblačil zelo koristno.”

[instagram_emb url=”https://www.instagram.com/p/BAzJDAhFW3n/?taken-by=styleandblog”]

Na blogu Style and Blog boš našla ogromno modnih kombinacij z oblačili, ki so zelo dostopna širokemu krogu ljudi.

Njun blog: http://www.styleandblog.com

[instagram_emb url=”https://www.instagram.com/p/-MYFt_FWyq/?taken-by=styleandblog”] [instagram_emb url=”https://www.instagram.com/p/-CTsYTFW_j/?taken-by=styleandblog”] [instagram_emb url=”https://www.instagram.com/p/7h6pjglW7U/?taken-by=styleandblog”] [instagram_emb url=”https://www.instagram.com/p/7dZlslFW4D/?taken-by=styleandblog”]