Serum za nego obraza L’amour

69.90

Serum booster proti gubam in staranju s takojšnjim učinkom. 6 AGE – FIGHTING klinično potrjenih peptidov, ki zgladijo kožo na obrazu ŽE V NEKAJ MINUTAH. Serum L’amour Yout Activating, narejen po švicarski formuli, z učinkom, bodobnim botoksu zagotavlja takojšnji in močan učinek liftinga in vidno zmanjšanje izraznin. Namenjen je za zelo intenzivne terapije liftinga.

 • Vidno zmanjšuje globino gub že po nekaj minutah
 • Zmanjšuje tvorbo mimičnih linij in gub
 • Namenjen je različnim vrstam kože
 • Povečuje sinteze kolagena in elastina
 • Kožo hrani in vlaži
 • Zmanjšuje proces staranja kože

1 na zalogi

Kategorija: Oznake: , , , SKU: 63072

Opis

Serum booster proti gubam in staranju s takojšnjim učinkom. 6 AGE – FIGHTING klinično potrjenih peptidov, ki zgladijo kožo na obrazu. Že po nekaj minutah povečajo sintezo kolagena in elastina in zmanjšujejo proces staranja kože.

Zakaj je serum  L’AMOUR izjemen? TB FREEZE PRESTIGE LINE vam predstavlja odkritje izjemnega seruma L’amour Yout Activating narejenega po Švicarski formuli, z učinkom podobnim botoksu. Zagotavlja takojšnji in močan učinek liftinga in vidno zmanjšanje izraznih gub že po nekaj minutah. Ker pri zagotavljanju pozitivne razlike v življenju naših strank občutimo veliko odgovornost, temelji serum L’amour na vestni izbiri sestavin, zaradi katerih je naš izdelek tako poseben.

Takojšnji učinki sestavin, ki jih vsebuje serum: Vidno zmanjšajo globino finih linij in gub že po nekaj minutah. Učvrstijo in gladijo kožo (povečan učinek liftinga). Kožo nahranijo in navlažijo.

Dolgoročni učinki sestavin, ki jih vsebuje serum: Izboljšajo hidratacijo kože na celični ravni. Zmanjšujejo tvorbo mimičnih linij in gub. Gladijo površino kože in izboljšajo njeno prožnost.Povečujejo prožnost kože in povečanje sinteze kolagena in elastina. Zmanjšujejo proces staranja kože in pospešujejo celično obnovo.

Ključne sestavine:

 • Ceramid in retinol
 • 26 aktivnih učinkovin
 • 6 klinično potrjenih antiaging peptidov
 • 3 različne Botanični ekstrakti in antioksidanti
 • Druge učinkovine za obnavljanje kože

Z »paralizo« obraznih mišic do gladke kože, v visoki koncentracija kar 6 peptidov se nahaja peptid, ki posnema učinek strupa kače Temple Viper iz jugozahodne Azije. Zmanjšuje mišične kontrakcije in povzroča mišično paralizo obraznih mišic, s čimer gladi obrazne linije in ohranja gladek videz kože. Peptid preprečuje nastanek novih gub, ki nastanejo kot posledica obrazne mimike in pomaga odpraviti obstoječe gube. Pri 28-dnevnem kliničnem testiranju je koža postala bolj gladka in do 52% manj zgubana, prvi vidni učinki pa so bili doseženi že po 1 minuti. Peptid je hitro delujoč, dolgotrajen in s popolnoma obnovljivim učinkom.

Priporočen način uporabe:

Nekaj kapljic seruma nanesite dvakrat dnevno s krožnimi gibi na očiščeno kožo obraza. Ne pozabite tudi na vrat in dekolte, ki ju pri negi pogosto prezremo. Serum lahko uporabite samostojno, brez dodatnega nanosa kreme. Namenjen je različnim vrstam kože. Hranite v hladnem in temnem prostoru.