Demi Lovato si je privoščila – vstopi v njen nov dom!

Demi Lovato je našla novo bivališče, ki se nahaja v območju Studio City. Dirt.com poroča, da je pevka za novo sodobno bivališče v slogu kmečke hiše z veliko prostora in bolj samotno lokacijo plačala 7 milijonov dolarjev.

Hiša s 790 m2 bivalne površine ima šest spalnic in devet kopalnic s skoraj toliko prostora kot na prostem. Izjemna ponudba, ki so jo opisali kot “veličastno sodobno kmetijo, ki se nahaja v prestižni soseski travnikov”, in nudi impresivno paleto udobja v vseh prostorih in z zasebnostjo.

Hiša se lahko pohvali s prostorom za sproščanje, zvočno izoliranim hišnim kinom, popolnoma novim kuhinjskim aparatom in celo dvigalom. Ker je bila zgrajena šele letos, je tehnološko na vrhu z vsemi potrebnimi komponentami, ki tvorijo sodoben pametni dom, kot so daljinsko vodene luči, varnostni sistem in avdio-vizualna oprema.

Zunanjost krasi urejena zelenica, terasa in spa. Spredaj je garaža za dva avtomobila, vendar bo imela Demi, ki je pravkar preklicala zaroko z Maxom Ehrichom, prostora še za veliko več avtomobilov, zaradi najbolj presenetljive lastnosti doma: podzemna garaža za štiri avtomobile, ki stoji tik ob veliki vinski kleti in hladnim kletnim salonom.

Si želiš Demino hišo dejansko pogledati? Vstopi v njen nov dom…

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry