Domov » FIT » Kaj počne Jennifer Lopez, da pri 47-ih izgleda stara 27

Kaj počne Jennifer Lopez, da pri 47-ih izgleda stara 27

FITLepota & zdravjeVIP
Kaj počne Jennifer Lopez, da pri 47-ih izgleda stara 27
📷

Presenečena boš, katerih dveh pijač NIKOLI ne pije!

Ure in ure bi lahko preživeli na njenem Instagram profilu. Njene trebušne mišice (in noge in zadnjica in roke in …) te kar odnesejo v nek drugi svet in začneš se spraševati, kako uspeva tej mega zvezdnici izgledati bolje (in mlajše) iz leta v leto? Odgovor: ogromno vloženega trdega dela in precej stroga dieta.

Njeni obroki nikoli ne vsebujejo predelanih živil.

Poleg tega pa je skoraj vse, kar Lopezova pri 47-ih uživa organskega izvora. Tipično kosilo je sestavljeno iz lososa in solate iz najrazličnejše zelenjave. Brokoli, paprike, bučke, ki jih prelije z vinaigrette prelivom je njena najljubša, obožuje pa tudi solato iz brstičnega ohrovta s prepraženimi bučnimi semeni in feta sirom. Za večerjo pa vedno poveča vnos beljakovin – obožuje svinjino in piščanca, še posebej pripravljenega na portoriški način, za prilogo pa ima ali kvinojo ali pa sladek krompir.

The perfect turkey!! #daddysturkey #PuertoRicanThanksgiving #Thanksgiving #thankful

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Njeni prigrizki so zdravi.

Pa recimo eno o Jenniferinem urniku: redno ima nastope v Planet Hollywoodu v Las Vegasu, igra v NBCjevi policijski drami Shades of Blue, je pa tudi sodnica v novem plesnem tekmovalnem šovu World of Dance. Vse to pomeni, da je zvezdnica konstantno na poti. Zelo enostavno bi bilo za prigrizek poseči po vrečki čipsa, vendar pa Lopezova ve, da to ni zdravo. “Vedno imam s seboj zdrave prigrizke kot sta zelenjava in sadje.”

I Ain't Gon Be Cooking All Day #AintYourMama on @applemusic, @spotify And @amazonmusic Now!

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Čokoladni koščki so njena šibkost.

Ko se J.Lo pregreši, to niso muffini iz črnega fižola, ki naj bi zelo spominjali na originalne čokoladne muffine. Njen trenutni fant Alex Rodriguez je razkril, da sta njena razvada sladoled s čokoladnimi koščki in piškoti s čokoladnimi koščki.

Ne poslužuje se samo ene vrste vadbe.

Če nisi J.Lo si boš verjetno težko privoščila dva osebna trenerja, kot si ju je zvezdnica. Ko je v Los Angelesu Jennifer trenira s Tracy Anderson, ki je zaslužna za izklesano postavo Gwyneth Paltrow. Ko pa je Lopezova v New Yorku pa trenira z Davidom Kirschom. Všeč ji je, da sta njuna pristopa zelo različna – to pa je tudi trik, katerega se lahko poslužiš tudi če treniraš sama v svoji dnevni sobi. Kirsch je ljubitelj plankov, trebušnjakov in boksinga, Andersonova pa si sproti zmišljuje vaje. To pomeni veliko dvigov rok z lažjimi utežmi ter vaj za ritne in stegenske mišice s katerimi trenira tudi trebušne.

#BeTheGirl #HappyFriday ??? @DavidKirsch #gettinitin

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

J.Lo nikoli ne uživa treh živil.

Vse imamo svoje razvade – kava, mojito, čokolada itd. Jennifer pa si ne privošči nobene od teh običajnih pregreh. “Ne pijem alkohola, ne kadim in niti ne uživam kofeina.” Kavo si sicer privošči zelo redko, vendar mora biti brezkofeinska.

Coffee talk at the #todayshow

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Obstaja razlog, zakaj njena koža še vedno izgleda tako mladostna.

In tvoja mama te že leta opozarja nanj. “Zelo redko se sončim. Ko pa se, pa nanesem konkretno količino kreme z zaščitnim faktorjem.” J.Lo pa svojo kožo ohranja čisto tudi z neuživanjem kofeina in alkohola: “Zelo negativno vplivata na kožo sploh v starejših letih.”

Lets have a Picnic!!! #momlife #mamaandsontime #LOVE ?: by Maximilian

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer si s tem pomaga odgnati željo po pregrehah.

“Beljakovine so moje rešiteljice. Zasitijo me za res dolgo časa.” Jennifer pogosto začne dan njimi. Naredi si beljakovinski smoothie, za katerega recept najdeš tukaj.


Ali si videla J.Lo v najbolj razgaljeni obleki do sedaj?