Domov » Moda & stil » Ta model obleke najbolj laska tvoji postavi in jo naredi še bolj vitko

Ta model obleke najbolj laska tvoji postavi in jo naredi še bolj vitko

Moda & stil
Ta model obleke najbolj laska tvoji postavi in jo naredi še bolj vitko
📷

Ne, to ni mala črna oblekica!

Zelo verjetno imaš doma v omari vsaj eno ali dve mali črni oblekici, ki sta rezervirani za tiste posebne priložnosti, ko si želiš izgledati kar se da najbolje. Ampak, ali si vedela, da mala črna oblekica v resnici sploh ni najbolj laskajoči model obleke? Obstaja še en klasičen model, ki bi ga morale ženske obleči vsakič, ko si želimo izgledati vitke in še polepšati svojo postavo.

In to je … obleka na preklop!

Obstaja zelo logičen razlog, zakaj je ta model obleke v modi že vse od leta 1970, ko jo je zasnovala modna oblikovalka Diane Von Furstenberg – odlično izgleda na čisto vsaki obliki postave.

Trak se zaveže v najožjem delu tvoje postave, kar te optično naredi bolj vitko. V-izrez na dekolteju v kombinaciji z ožjim pasom laska tvojemu oprsju, hkrati pa optično zoža tvoje boke – idealen model obleke za vse, ki imate postavo v obliki hruške ali brez definiranega pasu.

In ne samo, da obleka na preklop laska vsaki postavi, primerna je tudi za ženske vseh starosti in lahko jo nosiš kadarkoli in kjerkoli!

Ne spreglej tudi, kako z oblačili optično zožaš pas in katera spomladanska barva pristoji tako blondinkam kot rjavolaskam!