Domov » Potovanja » Destinacije » 10 bazenov s panoramskim razgledom

10 bazenov s panoramskim razgledom

DestinacijePotovanja
10 bazenov s panoramskim razgledom
📷

Tako zelo prijetno je preživljanje dopusta v resortu. Sproščanje v spa-jih, odlična hrana, brezhibne storitve in zabava na plaži. Toda nekateri resorti so boljši od drugih. Imajo čudovite neskončne bazene, ki ležijo na robu z neverjetnimi razgledi. Oglej si 10 najlepših panoramskih razgledov iz bazenov…

10. Sahrai Fez, Maroko

Luksuzni hotel Sahrai Fez leži na hribu in ima fantstičen razgled na Fez – srednjeveško pozidano mesto. V hotelu sta dve restavraciji, ki strežeta tradicionalne maroške jedi, kot tudi mednarodne. Poleg tega pa se gosti lahko sproščajo v čudovitem Givenchy Spa-ju.

(Slike: Sahrai)

9. Bill & Coo Suites, Mikonos, Grčija

Butični hotel se nahaj v osrčju Mikonosa, s pogledom na modro Egejsko morje. Spodaj se razprostira Megali Ammos plaža, ki poboža obiskovalce z mehkim peskom pod nogami. V večernih urah lahko gostje občudujejo čudovit sončni zahod s strehe hotela, kjer se nahajata tudi neskončni bazen in ‘lounge’ bar z udobnimi ležalniki.

(Slike: Bill & Coo Suites)

8. Alila Jabal Akhdar, Oman

Hotel leži na spektakularni lokaciji točno na robu prepada soteske in gleda na skalnato gorovje Hajar. Hotel je ekološko usmerjen in v harmoniji z okoljem. Gostje lahko v tem edinstvenem hotelu uživajo v osupljivih razgledih, kot tudi tradicionalnih navadah, kuhinji in sproščujočih spa tretmajih.

(Slike: Alila Jabal Akhdar)

7. Grace Santorini, Santorini, Grčija

Butični hotel se nahaja na najlepšem grškem otoku in zagotavlja nepozabno počitniško doživetje. Mirna arhitektura ne zasenči osupljivega razgleda, bela notranjost pa se lepo zlije s celotno pokrajino na Santoriniju. Neskončni bazen sveti tudi ponoči, luči pa spreminjajo barve, kar ustvari romantično vzdušje.

(Grace Santorini)

(Grace Santorini)

6. Viceroy Bali, Ubud, Indonezija

Resort se nahaja v Dolini kraljev in je v lasti avstralske družine ter ponuja ultimativno sprostitev. 25 razkošnih vil z zasebnimi bazeni se nahaja v tropskem gozdu, ki gostom zagotavlja zasebnost in tudi čudovit razgled. Resort je popoln romantičen odmik za pare in mladoporočence.

(Slike: Viceroy Bali)

5. Monastero Santa Rosa Hotel & Spa, Amalfi, Italija

Američanka Bianca Sharma je jadrala po Sredozemskem morju, ko je na vrhu hriba opazila zapuščen samostan iz 17. stoletja. Takoj se je zaljubila v zapuščeno svetišče, ga kupila, obnovila in ustanovila ta neverjetni Monastero Santa Rosa Hotel & Spa. Razkošen spa vključuje 20 sob, vsaka od njih pa ima pogled na morje.

(Slike: Monastero Santa Rosa Hotel & Spa)

4. Four Seasons Resort Bora Bora, Francoska Polinezija

Pogosto imenovan kot najlepši otok na svetu, je Bora Bora res božanska destinacija. Luksuzni Four Seasons Resort je poznan po vilah zgrajenih v laguni ter po kristalno čisti vodi in toplim podnebjem. Goste navdušuje nedotaknjena narava: popolne bele peščene plaže, turkizna laguna za plavanje ali potapljanje in nasadi palm.

(Slike: Four Seasons Resort Bora Bora)

3. Anse Chastanet Resort, Jade Mountain, St. Lucia

Razkošno letovišče v vzhodnem Karibskem morju navdušuje ne samo s svojimi storitvami, ampak tudi s čudovitim panoramskim razgledom ter z neskončnim bazenom, ki ju ima čisto vsaka soba! Otok St. Lucia, kjer je uradni jezik angleščina, privablja številne turiste, ki si želijo sproščujoče počitnice. Poleg toplega podnebja in vode, ima otok tudi čudovito neokrnjeno naravo.

(Slike: Anse Chastanet Resort)

2. Marina Bay Sands, Singapur

Hotel je vrata odprl leta 2010 in postal prepoznavna točka Singapurja. Ima tri stolpe, v katerih je 2560 sob, ki ponujajo razkošno bivanje v enem izmed najbolj obiskanih mest na svetu. Različne trgovine, muzeji, casinoji in restavracije privabljajo turiste in domačine. Celoten SkyPark kompleks privablja na tisoče obiskovalcev vsak dan, ki si želijo sprostitve in osvežitve v nikoli spečem mestu.

(Slike: Marina Bay Sands Hotel)

1. The Cambrian Hotel, Adelboden, Švica

Nahajajoč se v švicarskih Alpah ima luksuzni hotel nekaj omamnih razgledov. The Cambrian hotel vključuje nagrajen spa in novo alpsko kuhinjo, ki se odlično poveže s tradicionalnimi jedmi z novimi okusi. The Cambrian obljublja, da bodo njegovi gosti hotel zapustili pomlajena in sproščeni. Zato tukaj ne dopustujejo zgolj smučarji, ampak tudi ljudje, ki iščejo prijeten umik. Ogrevan neskončni bazen usmerjen naravnost v gore je še posebej zanimiv, saj ti omogoča, da uživaš v plavanju, hkrati pa občuduješ razgled in dihaš svež alpski zrak.

(Slike: The Cambrian Hotel)