Kaj je piškotek?
Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran.To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Prednosti piškotkov
Ob uporabi iste naprave in brskalnika so piškoti nadvse uporabni, saj si lahko na primer zapomnijo vaše nastavitve, pomagajo nam spremljati, kako uporabljate naše strani in naredijo prikazano vsebino bolj ustrezno vašim interesom in potrebam. Nobeni piškotki, ki jih uporabljamo na svojih spletnih mestih, ne zbirajo podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati.

Spodaj najdete preglednico, v kateri so navedeni glavni piškotki, ki se uporabljajo na naših spletnih mestih.

Piškotek Vrsta Trajanje Opis
Google Analytics __utma 12-06-2015 Analytics
Google Analytics __utmb 12-06-2013 Analytics
Google Analytics __utmc Analytics
Google Analytics __utmz 11-12-2013 Analytics

S kom delimo vaše podatke

Spletna stran deli vaše podatke o obisku samo s servisom Google Analytics. Modna.si ne deli nobenih drugih podatkov s tretjo osebo.

Kako dolgo shranjujemo vaše podatke

Vaš elektronski naslov, vpisan na naše e-novice, shranjujemo do vaše odjave oz. izbrisa.

Katere pravice imate glede vaših podatkov

Edini podatek, ki ga shranjujemo, je vaš elektronski naslov za potrebe e-novic. Iz seznama se lahko odjavite kadarkoli s klikom na povezavo ODJAVA, ki je v vsakem sporočilu poslanem na vaš naslov.

Dodatne informacije

Kako varujemo vaše podatke

Vaše podatke shranjujemo na zavarovanem strežniku pri našem podjetju Naredimo.net (Simon Hočevar s.p), kjer tudi gostujemo spletno stran. Elektronski naslovi so shranjeni brez imen in ostalih podatkov.

Piškotki