10 najbolje plačanih fit žensk na Instagramu

Ko je instagram ugledal luč sveta oktobra 2010, so si nekateri ljudje mislili: “Zakaj bi želel deliti svoje slike preko neke aplikacije? Ali jih ne morem preprosto poslati prijateljem preko spletne pošte ali objaviti na facebooku?” No, če čas na hitro prevrtimo naprej v sedanjost, je Instagram trenutno eden najbolj priljubljenih aplikacij na svetu, z več kot 400 milijoni aktivnih uporabnikov. Medtem, ko večina ljudi uporablja Instagram samo za to, da objavi slike, kaj so jedli ali njihove dnevne stylinge, pa obstajajo tudi nekateri, ki so ugotovili, kako z objavljanjem slik služiti milijone. Pa si poglejmo, kdo so milijonarke, ki služijo z objavami svojih fit postav na instagramu…

#10: Alexa Jean Brown – $2 million
Alexa Jean Brown je mati enega otroka, ki je začela svojo kariero tako, da je objavljala slike njenega shujševalnega procesa po rojstvu hčerke. Trenutno ji na instagramu sledi 1,9 milijona sledilcev. 24-letnica ima tudi svojo spletno stran, kjer deli nasvete o načinu življenja in modi. Do zdaj je s tem zaslužila že več kot 2 milijona dolarjev.

#9: Bella Falconi – $2,5 million
28-letna Bella je prav tako mati deklice. Je trenerka, motivacijska govornica in model, ima pa tudi svojo trgovino s športnimi izdelki. Na instagramu ji sledi 2,2 milijona privržencev, tekom kariere pa je zaslužila že več kot 2,5 milijona dolarjev.

#8: Amanda Lee – $3 million
Če na cesti srečaš 29-letno Amando, se preprosto moraš obrniti za njo, saj je res huda bejba! Je pa tudi fotomodel in fitnes inštruktorica v Los Angelesu. Na instagramu ji sledi 2,3 milijona privržencev, do danes pa je zaslužila že več kot 3 milijone dolarjev.

#7: Laci Kay Somers – $3 million
Laci, ki je osebna trenerka, hodi pa tudi na tekmovanja v mešanih borilnih veščinah, kjer se v ringu bori z ostalimi močnimi dekleti, na instagramu sledi kar 2,4 milijona privržencev. 24-letnica je tudi promotorka za fitnes dopolnila Shredz, kar ji je, poleg ostalih stvari tekom njene kariere, pomagalo do zaslužka skoraj 3 milijonov dolarjev.

#6: Abigail Ratchford – $3 million
Abigail ima na instagramu 2,8 milijona privržencev in je pozirala že za nekatere najbolj znane revije, kot sta Playboy in Sports Illustrated. 23-letni fotomodel ima tudi svojo kolekcijo oblačil in koledarjev, ki jih prodaja preko spleta, kar ji je pomagalo do zaslužka 3 milijonov dolarjev tekom njene kariere.

#5: Claudia Alende – $3 million
22-letnica ima na instagramu že 3 milijone zvestih sledilcev in je tekom kariere zaslužila že več kot 3 milijone dolarjev. Bila je drugo uvrščena na brazilskem lepotnem tekmovanju za Miss Bum Bum leta 2014, je pa tudi neverjetno podobna igralki Megan Fox.

#4: Ana Cheri – $3.5 million
Kar 4,8 milijonov sledilcev ima na instagramu 29-letna Ana, zaradi česar je eno izmed najbolj prepoznavnih imen v svetu modelinga. Pozirala je že za Playboy, je promotorka prehranskih dopolnil Shredz, v lasti ima podjetje, ki izdeluje fitnes dodatke za hujšanje in pridobivanje mišične mase, snema pa tudi lastne fitnes video posnetke. Z vsem tem je v karieri zaslužila že več kot 3,5 milijona dolarjev.

#3: Chantel Zales – $5 million
25-letna Chantel ima 3,2 milijona sledilcev na instagramu, ki igrajo veliko vlogo pri njenem zaslužku več kot 5 milijonov dolarjev tekom njen kariere. Chantel je še en član Shredz družine, ki redno promovira omenjene prehranske dodatke na svojem instagram profilu. Tudi Chantel ima svoj koledar, pozirala pa je tudi že za reviji Maxim in FHM.

#2: Paige Hathaway – $5.5 million
Drugo mesto priprada 26-letni Paige, ki ima na instagramu 3,3 milijona sledilcev in je do danes tekom kariere zaslužila že več kot 5,5 milijona dolarjev. Paige vodi lastne fitnes tečaje in tako kot Chantel in Ana, tudi ona promovira Shredz prehranske dodatke za hujšanje in krepitev telesa.

#1: Kayla Itsines – $7 million
Čeprav ji na instagramu sledi manj sledilcev (4,2 milijona) kot Ani Cheri, pa je Kayli prikapljalo več denarja na bančni račun. 24-letna fitnes trenerka je tekom kariere zaslužila že več kot 7 milijonov dolarjev, pri čemer so ji do takega zaslužka pomagale tudi njene serije vadbenih vodnikov za ‘bikini telo’.