13 največjih zvezdnic razkrilo, kakšne solate imajo najraje

Kako si Beyoncé, Gisele in ostale pripravljajo solatne krožnike…

Vprašaj katerokoli zvezdnico, katera je njena najljubša jed in garantirano bo najbolj pogost odgovor “solata”. Te zelene, listnate jedi igrajo pomembno vlogo pri ohranjanju mladostnega in zdravega telesa. Seveda pa ima vsaka svojo najljubšo kombinacijo solate in dodatkov. Od ohrovta in morskih alg za Beyoncé do lubenice in feta sira za Kate Hudson. Predstavljamo ti najljubše zvezdniške solatne krožnike. Ker je poletje pač čas za najrazličnejše solatne krožnike!

Sestavine: mehka solata, rezine jabolk, rdeča čebula, orehi, modri sir

Recept za svojo najljubšo solato je razkrila tudi v svoji kuharski knjigi “Cravings”. “Ne predstavljam si niti ene jedi, zraven katere ne bi pasala ta solata.” Orehom doda kajensko-kandiran pridih, nato pa naredi preliv iz olivnega olja in rdečega vinskega kisa.

Sestavine: ohrovt, kumare, korenje, listi nori alge, koriander, bazilika, šalotka, praženi mandlji

Ko je bila Beyoncé pred časom na 22-dnevni veganski dieti, je bila ta solata skorajda vsak dan na njenem meniju. Za preliv je zmešala tahini, sok limone, olivno olje, česen in sezamovo olje.

Sestavine: puran, avokado, fižol, listnata solata

Selenina dolgoletna osebna trenerka Amy Rosoff Davis je razkrila pevkino najljubšo solato, ki vključuje vse omenjene sestavine z domačim prelivo iz rdečega vinskega kisa, olivnega olja, gorčice in limoninega soka.

Sestavine: ohrovt, češnjev paradižnik, pesa, brokoli, sladek krompir, kvinoja, avokado, vodna kreša

Gisele in njen mož Tom Brady sta na zelo strogi dieti, na kar pa sta tudi zelo ponosna. Po vrhu prelije samo še malo limoninega soka in solata je gotova.

Sestavine: bulgur, kumare, peteršilj, meta, rdeča čebula, garbanzo fižol, feta sir, pistacije

Igralka je na Instagram profilu svoje lasne kozmetike Living Proof pred časom že delila s sledilci, kako izgleda njen dnevni meni in med obroki je bila omenjena tudi ta solata. Namesto zelene solate ima za osnovo raje bulgur, ki mu doda vse prej naštete sestavine.

Sestavine: tofu, čili, pesa, korenje, brokoli, kvinoja, zelena solata

Eden od najljubših lokalov Victoria’s Secret angelčka je Sweetgreen, njena najljubša jed pa Spicy Sabzi, ki vključuje prej omenjene sestavine.

Sestavine: naribano korenje, avokado, paradižnik, grozdje, limonin sok, olivno olje

Ta solatna kombinacija je ena od Jessicinih najljubših, saj je vse narezano na manjše in tanke kose, ki se odlično dopolnijo s prelivom iz olivnega olja in limoninega soka.

Sestavine: rukola, lubenica, feta sir, šalotka

Ustanoviteljica znamke Fabletics je ta solatni recept prejela od Ine Garten in v trenutku je postal ena od njenih najljubših jedi, sploh v poletnih mesecih.

Sestavine: na žaru pečen divji losos, špinača, koromač, zelene olive, paradižnik, korenje

Supermanekenka ima rada vse omenjene sestavine narezane na majhne kose z dodatkom limoninega preliva.

Sestavine: panceta, brstični ohrovt, pistacije, manchego sir, poširano jajce

Filmska zvezda naj bi uživala v tej solati, medtem ko se je družila z Georgeom Clooneyem in ostalimi prijatelji v Napa Valley Grille. Obogatena je bila z vinaigrette prelivom iz rdečega kisa.

Sestavine: razrezane piščančje prsi, praženi kitajski rezanci, vložen ingver in korenje, avokado, solata

Khloé s svojimi sestrami pogosto obišče losangeleško restavracijo Health Nut, ki ima na meniju eno od njenih najljubših jedi – Chinese Chicken solato. Sama vedno prosi za dodatek avokada, žejo pa poteši z mangovim ledenim čajem.

Sestavine: puranje prsi in sončnična semena na posteljici iz zelene solate z dodanim avokadom

Kourtney v že prej omenjeni restavraciji Health Nut vedno naroči Chef solato, vendar brez sira in z dodatkom avokada. Lastnik restavracije je razkril, da slavne sestre naročajo solate pri njih skorajda vsak dan.

Sestavine: špinača, na žaru pečen piščanec z limeto, feta preliv (majoneza, kisla smetana, sladka smetana, kis, čebula v prahu, česen v prahu, origano, koper, poper in feta sir)

Ljubiteljica Atkinsove diete je pred kratkim recept za solato delila na svoji aplikaciji. Je pa tudi Kim ljubiteljica restavracije Health Nut, v kateri prav tako kot Kourtney vedno naroči Chef solato, ki vsebuje razrezane puranje prsi, mozzarello, paradižnik, ohrovt in sončnična semena.