Domov » Moda & stil » 4 denim trendi, s katerimi so trenutno obsedene zvezdnice

4 denim trendi, s katerimi so trenutno obsedene zvezdnice

Moda & stil
4 denim trendi, s katerimi so trenutno obsedene zvezdnice
📷 Kendall Jenner / Instagram

Večina med nami bi na vprašanje “Katero oblačilo nosiš najpogosteje?” zagotovo odgovorila “nekaj iz denima”. To so lahko kavbojke, denim jakna, krilo ali kratke jeans hlače. Na srečo obstaja ogromno različnih odtenkov in modelov vsakega stila, da lahko vsaka najde nekaj zase. In zahvaljujoč zvezdnicam se modna inspiracija z denimom nikoli ne konča.

V nadaljevanju predstavljamo 4 najbolj opazne denim trende, s katerimi so trenutno obsedene zvezdnice.

Prevelika denim jakna

To je verjetno najbolj nosljiv trend. Preveliko denim jakno lahko oblečeš zraven česarkoli (vključno z opremo za vadbo) za instantni kulski videz, tako kot Lucy Hale.

Prevelik jackie pa izgleda odlično tudi zraven lahkotne ali oprijete poletne obleke.

Dvobarvno

Zakaj bi nosila le en odtenek jeansa, ko pa lahko nosiš dva? Cat Deeley nosi colorblock trend, ki optično zoža njeno postavo.

Veliko & ohlapno

Trend za vse tiste, ki niste ljubiteljice skinny jeansa. Ta trend je nekakšna mešanica ravnega kroja in zvonastih hlačnic, ampak na najboljši možen način.

Bermuda

Naveličana kratkih hlač? Potem se, tako kot Olivia Culpo, odloči za bermuda. Daisy Duke kratke hlače prihrani za obiske plaže, daljši kroj kratkih hlač pa obleci za povsod drugje (od službe pa do bruncha).