Domov » Dom & design » 4 izjemni načini uporabe papirnatih brisačk

4 izjemni načini uporabe papirnatih brisačk

Dom & designZanimivosti
4 izjemni načini uporabe papirnatih brisačk
📷 Profimedia

Pranje perila. Zlaganje posode v pomivalni stroj. Pospravljanje postelje. Če ti čiščenje in pospravljanje vzameta večino prostega časa, potem pozdravljena v klubu!

Ena izmed takih je tudi Meaghan Murphy, ki ti v videu spodaj predstavlja štiri genijalne načine uporabe papirnatih brisačk in njihovih tulcev, s katerimi bodo domača opravila narejena veliko hitreje in lažje. Manj časa kot porabimo za brisanje prahu, odstranjevanje neprijetnih vonjav in pospravljanje, bolj smo srečne!

1. trik: Odstranjevanje neprijetnih vonjav iz čevljev

Vzemi dve papirnati brisački in ju položi na pult. Na sredino vsake dodaj po 3 jedilne žlice sode bikarbone in ju nato z elastiko spni v mošnjiček. Vsakega položi v čevelj in to je to.

2. trik: Krpica za brisanje tal

Na čistilo za brisanje tal namesti papirnato brisačko, jo pošpricaj s čistilom in kot ponavadi očisti tla.

3. trik: Shranjevanje plastičnih vrečk

Ko porabiš vse papirnate brisačke, nikar ne zavrzi rolice. Preprosto jo napolni s plastičnimi vrečkami, ki se ti zdaj valjajo po predalih.

4. trik: Organizator kabljev

Rolico papirnate brisačke prereži na pol (ali pa vzemi rolice od toaletnega papirja). Vsako polovičko lahko po želji okrasiš z okrasnim samolepilnim trakom. Nato vzemi kabel, ga nekajkrat zavij okoli roke in nato namesti in fiksiraj v rolico.