4 modni triki, s katerimi v trenutku izgubiš nekaj kilogramov

Se ti kdaj zdi, da oblačila ne laskajo tvoji obliki postave? Nisi edina in na srečo poznamo rešitev oziroma kar štiri! Upoštevaj fantastične nasvete in v trenutku boš izgledala bolj vitka.

V-izrez

V-izrez na majicah in oblekah je preprost način, s katerim laskaš postavi na ravno pravšnjih mestih. Globoki izrez preusmeri pozornost na zgornji del telesa in prikrije osrednji del, zaradi česar tvoje telo posledično izgleda višje in bolj vitko.

Popoln nedrček

Nedrček, ki se popolno prilega tvojim prsim lahko naredi ogromno razliko. Nedrčki, ki so pretesni, povzročijo stisnjeno in izbočeno kožo, kar nikoli ne izgleda lep, zato poišči takšnega, ki te obtisne ravno prav in tako polepša tvojo postavo.

Črnina od glave do pet

Črna je eden od najboljših načinov, kako lahko v sekundi (optično) izgubiš nekaj kilogramov. Je odlična barva za večerni videz, v katerem boš vedno izgledala modna in elegantna.

Pravi materiali

Izbira pravih materialov za svoje telo je ključnega pomena, če si želiš na pravih mestih poudariti postavo. Izbiraj lahkotne in zračne tkanine, kot so bombaž, denim in svila, ki polepšajo čisto vsako postavo, neraztegljivim in tesnim tkaninam pa se čim bolj izogibaj.