Domov » Lepota & zdravje » 4 praznični lepotni trendi, ki jih bomo kmalu videvali povsod

4 praznični lepotni trendi, ki jih bomo kmalu videvali povsod

Lepota & zdravjeLičenjePraznično
4 praznični lepotni trendi, ki jih bomo kmalu videvali povsod
📷 Pixabay

Čeprav nizke temperature že skrbijo za to, da so naši nosovi konstantno obarvani rdeče, pa nam to ne bo preprečilo, da bi izgledale čudovito in praznično v najlepšem času leta. Pinterest vsako leto razkrije praznične trende, ki bodo najbolj opazni na decembrskih zabavah in tudi letošnje leto ni nobena izjema. V nadaljevanju razkrivamo 4 največje…

Temne jagodičevje ustnice

(Amrezy / Instagram)

Za spremembo bo namesto klasične živo rdeče, letošnjo praznično sezono ustnice obarvala šminka v temnejšem malinovem-melancan odtenku, ki presenetljivo laska vsem tenom polti. Nasvet: Po nanosu šminke, okoli ustnic s čopičem nanesi korektor, da ustvariš res ostro, čisto linijo.

Šimer na nohtih

(Essie / Instagram)

Ni pomembno ali se odločiš za nežno roza ali temno modro, vse dokler odtenek vsebuje tudi nežne bleščice oziroma šimer. Letošnje praznike torej ne bodo v modi velike, iz vesolja opazne bleščice, ampak subtilen, nežen šimer.

Senčila v kovinskih odtenkih

(Stila Cosmetics / Instagram)

Tako kot najbolj modni laki praznične sezone, tudi senčila vsebujejo le subtilen sijaj, ne bleščic. Nanesi nekaj slojev svetlečega senčila s kovinskim finišem na golo veko ali pa preko zadimljenih oči za bolj dramatičen, večerni videz.

Zlate lasne sponke

(Andy Heart)

Včasih komajda najdeš čas, da se preoblečeš v praznično opravo, kaj šele da bi spremenila pričesko. Lasni dodatki v zlatih, srebrnih, bakrenih in rose-gold odtenkih so hiter in enostaven način, kako še tako klasičen čop narediš eleganten.