4 spomladanski trendi, ki jih boš želela nositi znova in znova

Ko gre za spomladansko modo, obstaja toliko različnih trendov kot obstaja različnih odtenkov rdečega laka za nohte. V nadaljevanju si oglej, katere modne trende boš to pomlad želela nositi znova in znova.

Uničen denim

Že res, da so morda v modi različni modeli kavbojk, vendar se nikoli ne bomo odrekle klasičnim raztrganim kavbojkam. Odličen modni kos, ki ga lahko nosiš tako čez dan kot tudi zvečer. Za vsakdan jih kombiniraj s supergami in klasično T-majico, za zvečer pa zraven obuj petke in oprijet eleganten top. Na ta način boš ustvarila udoben in moden videz.

Majice s potiski

Naredi stajling bolj opazen s tem, da zraven oblečeš zanimivo majico. Klasične majice za zanimiv efekt spredaj zatlači za pas, srajce z gumbi pa vedno zaveži v pasu, da poudariš pas. Najboljši čevlji za zraven pa so seveda udobne superge.

Gola ramena

Mala bela oblekica je spomladanska stalnica v garderobni omari, s “tassel” uhani in svilenimi rutkami pa preprosto obarvaš videz. Da bo celotni videz izgledal sveže, izberi belo oblekico z golimi rameni, ob kateri bodo zanimivi uhani še bolj zasijali v vsej svoji lepoti. Zelo lepo pa spomladi (in poleti) izgledajo tudi kombinezoni in topi z golimi rameni.

Ženstvene rože

Ena od spomladanskih trajnic pa ni nič drugega kot cvetlični vzorec, ki ga opažamo v obliki velikih cvetov posutih po vsem: od lahkotnih topov do plapolajočih oblek. Nikar se ne boj malo poigrati s stajlingom, da vidiš, kaj dejansko izgleda najbolje. Zapomni pa si, da ko se odločiš nositi oblačilo s cvetličnim vzrocem, naj bodo vsa ostala oblačila in dodatki preprosta in nevtralna.