4 triki za nanos tekoče podlage, ki bi jih morale poznati ženske nad 30

Kako naneseš tekočo podlago lahko naredi ali uniči tvoj makeup videz. Če uporabiš pretemen odtenek, lahko izgledaš kot Oompa Loompa, če uporabiš presvetlega pa, kot da nisi videla sonca že vsaj nekaj let. V nadaljevanju boš spoznala 4 trike, zaradi katerih bo tekoča podlaga na tvojem obrazu izgledala popolno, tudi če si že vstopila v 30-ta ali 40-ta leta.

Nanesi na sredino obraza in ‘zablendaj’ navzven. Ta trik zagotavlja enakomerni nanos podlage, brez opaznih lis s preveč tekoče podlage na obrazu. Običajno potrebuješ največprekrivnost prav na sredini obraza. Pomembno pa je tudi, da pri razmazovanju podlage uporabljaš gibe navzdol ali tapkanje, da ne poudariš sicer skorajda neopaznih dlačic na obrazu.

Segrej podlago. Zaradi tega trika bo podlaga precej bolj prekrivna ter se na obrazu tudi lažje razmazala. Nanesi majhno količino tekoče podlage na hrbtišče tvoje roke in jo nežno malo premešaj s čopičem ali gobico.

Ne pozabi na vrat! Če ne naneseš tekoče podlage tudi na vrat, potem delaš ogromno napako. Tekočo podlago vedno ‘zablendaj’ z obraza po celotnem vratu, da ima koža enoten ten. In če se odtenek tekoče podlage ne ujema z barvo tvojega vratu, potem je to znak, da potrebuješ drugačen odtenek pudra.

Primer. Primer. Primer. Ne moremo prevečkrat poudariti, zato bomo rekli še enkrat: Uporabi primer! Ne samo, da deluje kot osnovni premaz za tekočo podlago, ampak ti tudi pomaga pri določenih kožnih težavah. Najdeš lahko primerje posebej za suho kožo, mastno kožo itd.

Ali veš, katere 4 najhujše napake pri nanosu tekoče podlage povzročajo izbruhe mozoljev in s katerimi preprostimi triki bo tvoj makeup brezhiben celo noč?

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si