5 hollywoodskih zvezdnikov, ki med sušo pretiravajo s porabo vode

Med strašno sušo v Kaliforniji je bilo razkritih pet zvezdnikov zaradi prekomerne porabe vode.

V vseh okrožjih v državi so od januarja 2022 razglašene izredne razmere zaradi suše. Od junija 2022 so bili uvedeni novi predpisi, ki pomagajo uravnavati tisto malo vode, ki je trenutno na voljo v državi.

Petim slavnim osebam je bilo poslano “obvestilo o prekoračitvi” in v nekaterih primerih porabijo na tisoče in tisoče galonov (1 galon = skoraj 4 litre) nad pričakovano mejo vodnih galonov. Nekatere znane osebnosti so objavile izjave, s katerimi so se odzvale na poročilo.

Sylvester Stallone in njegova bivša žena Jennifer Flavin

Po poročanju Los Angeles Timesa je nekdanji par porabil 533% več od dodeljenega proračuna za mesec junij, kar bi pomenilo 230.000 presežnih galonov.

Odvetnik družine je v izjavi dejal, da te številke “napačno opredeljujejo in napačno predstavljajo situacijo v zvezi s porabo vode na lastnini moje stranke.”

“Na posestvu imajo več kot 500 zrelih dreves, vključno z neštetimi sadnimi drevesi in borovci,” se nadaljuje izjava. “Brez ustreznega zalivanja bi po vsej verjetnosti poginili. Posledica tega bi lahko bila mrtva ali poškodovana drevesa, ki bi padla na parcelo moje stranke ali sosednje posesti.”

Kevin Hart

Nepremičnina v Calabasasu v Kaliforniji v imenu Kevina Harta je očitno presegla proračun za 117.000 galonov, kar je približno 519% več. Kevin se na to poročilo ni odzval.

Kourtney Kardashian

Rezidenca Kourtney Kardashian v Calabasasu je “presegla junijski proračun za približno 101.000 galon.” Kourtneyjini predstavniki se na poročilo niso odzvali.

Dwyane Wade in Gabrielle Union

Lastnina Hidden Hills v vrednosti 18 milijonov dolarjev v imenu Dwayna Wada je maja 2022 presegla proračun za vodo za 489.000 galonov, kar je bilo več kot katera koli druga stranka.

Junija 2022 so porabo drastično zmanjšali in presegli “le še” za več kot 90.000 galonov.

Dwayne in njegova žena Gabrielle Union sta v odgovor dala izjavo.

Glede na poročilo sta “sprejela drastične korake za zmanjšanje porabe vode v skladu z novimi mestnimi smernicami in to storila, odkar smo se preselili v naš dom.”

“Naredili smo vse, kar je v naši moči, da bi popravili situacijo in se bomo še naprej zelo trudili, da bi rešili težavo,” je zapisano v izjavi. “Zamenjali smo vse dele našega bazenskega sistema, ki [imajo] opraviti s pretokom vode in uhajanjem, poleg pretvorbe v sintetično travo in rastline, odporne na sušo, da zmanjšamo porabo vode. Še naprej bomo sodelovali z mestom in podjetjem za distribucijo vode, da zagotovimo, da to ne bo težava,” so dodali.

Kim Kardashian


Hiša v Hidden Hillsu in sosednja posest, ki naj bi prav tako pripadala Kim Kardashian, sta presegla junijski proračun za vodo za približno 232.000 galonov. Kimini predstavniki se na poročilo niso odzvali.

Preberi si tudi:
Beyoncé in Jay-Z

Beyoncé in Jay-Z trenutno na TEJ mega jahti na Hrvaškem

Beyoncé in Jay-Z plujeta po odprtem morju skozi Evropo. Par so opazili v ponedeljek na mega jahti – večnadstropnem plovilu, ki izgleda zelo razkošno. Pohvali se lahko s…