Domov » Lepota & zdravje » 5 največjih lepotnih trendov leta 2020

5 največjih lepotnih trendov leta 2020

Lepota & zdravjeLičenje
5 največjih lepotnih trendov leta 2020
📷 Profimedia

Novo leto pomeni priložnost, da se resetiramo in osvežimo. Številni se odločijo za bolj zdrav način življenja, ampak zakaj bi se ustavili tukaj? Vnesi nov vetrič v svojo lepotno rutino z novimi lepotilnimi izdelki.

Ne veš, kje začeti? Umetnica ličenja, Angela Calisti, ki je ličila že številne znane osebnosti, med drugim Sophio Richie, Bello Thorne, Olivio Culpo, Francio Raisa in Olivio Palermo je razkrila pet lepotnih trendov, ki bi jih morala poskusiti leta 2020.

Opazne trepalnice. Močne trepalnice so vroč lepotni trend z vse bolj priljubljenimi podaljški. Vseeno pa Angela priporoča, da se odločiš za bolj naraven videz, ki ne bo uničil tvojih trepalnic, a še vedno naredi opazno spremembo. Svetuje ti, da uporabiš maskaro, ki vsebuje vlakna, saj ustvari videz umetnih trepalnic.

Kremno in belo črtalo za oči. Tí so zelo priljubljeni, saj nanešeni na notranjo stran spodnje veke optično povečajo oči.

Rdeča šminka. Ta trend ne bo šel nikoli iz mode in bo še kako zelo opazen leta 2020.

Rosna polt. Koža, ki se sveti je ‘IN’ in ta sijaj se je razširil tudi na ustnice. Zelo sijoče ustnice se vračajo v velikem slogu. Naj ustnice letos zasijejo tako kot tvoja koža!

Oči, oči, oči. V letu 2020 bomo ogromno povedale z očmi. Nikar se ne boj poskusiti živahnih neon senčil za veke, saj bodo letos velik hit.