5 poletnih uniform, da ti ne bo treba razmišljati kaj obleči

V poletnih mesecih, ko nam gredo po glavi samo dnevi preživeti na plaži in koktejl večeri, je zadnja stvar za katero bi si želele izgubljati čas, sestavljanje stajlinga med gorami oblačil. Tukaj pa ti prav pridejo poletne uniforme – elegantne in enostavne kombinacije. Sprosti svoje možgane in se do septembra zanašaj na 5 najboljših poletnih videzov.

Poletna obleka + Superge

Ta kombinacija je udobna, lahkotna in ne zahteva nobenega razmišljanja. Zračna poletna oblekica te bo hladila v najbolj vročih poletnih dneh, modne superge pa bodo celotni videz ohranjale priložnosten in lahkoten.

Bela majica + Bele kavbojke + Sandali s trakci

Kakšno bi bilo poletje brez belih kavbojk? Čudno, če vprašaš nas. Letos ohranjamo videz monokromatski z belo majico in zelo minimalističnimi sandali, ki so lahko beli ali pa v modni ‘rose gold’ barvi. V svetli barvni paleti ta videz izgleda veliko bolj dodelan, kot bi si dejansko mislila, da lahko izgleda kombinacija majice+kavbojk.

Črtasta majica + Odrezane kratke hlače + Espadrile

Pozdravljena najljubša vikend kombinacija! Preden se spotakneš ob to, da so odrezane kratke hlače primerne samo za najstnice, naj te kar ustavimo, da je pravzaprav stiliranje tisto, ki naredi vso razliko. Namesto, da jih kombiniraš z japankami in topom z naramnicami, zraven kratkih hlač iz denima obleci klasično črtasto majico in obuj kulske espadrile.

Top brez rokavov + Eleganten brezrokavnik + Kulotke

Misliš, da so dolge hlače prevroče za poletje? Obleci kulotke, ki imajo široke hlačnice in zagotovo boš spremenila mnenje. Top brez rokavov zatlači za pas, po vrhu obleci lahkoten brezrokavnik in v trenutku boš izgledala profesionalno, ne da bi se počutila zategnjeno. Tak videz pa na tvojo srečo izgleda odlično tako s petkami kot tudi loaferkami in celo supergami. Ta videz je veliko bolj vsestranski kot si morda misliš!

Majica + ‘Midi’ krilo + Balerinke kožne barve

Lahkotno ‘midi’ krilo je primerno v kateremkoli letnam času, vendar pa najbolj zaživi prav v času od maja do avgusta. Lahko ustvariš eleganten videz, s tem da ga kombiniraš s topom z naborki in petkami ali pa bolj vsakdanjega s preprosto majico in kožnimi balerinkami (da je vzorec na krilu zvezda tega videza). Visok pas je zelo laskajoč, še posebej z majico zatlačeno za pas, zaradi dolžine krila do sredine meč pa ti ne bo treba konstantno skrbeti, da bi kaj preveč razkrila.