Domov » Moda & stil » 5 različnih kombinacij z denim krilom

5 različnih kombinacij z denim krilom

Moda & stil
5 različnih kombinacij z denim krilom
📷

Denim krila so v bistvu definicija 90-ih in začetka leta 2000. In če verjameš ali ne, se denim krila vračajo v velikem slogu. Urednice, modne blogerke in zvezdnice so trend že povsem vzele za svojega. Če je denim krilo všeč tudi tebi, nimaš pa nobene ideje, kako bi ga kombinirala na moden način, ti spodaj predstavljamo nekaj možnih kombinacij. In ne skrbi, ne boš izgledala, kot da si pobegnila iz 90-ih… razen, če si to pravzaprav želiš?

S puloverjem

Obstaja res veliko različnih načinov, kako lahko kombiniraš pulover in krilo iz denima. Če si si omislila dolgo in oprijeto ‘pencil’ krilo, bo najbolje izgledal v kombinacij s prevelikim puloverjem. Brez pretiranega truda boš oprijetemu in elegantnemu krilu z udobnim puloverjem vdihnila kulski pridih. Če bi rada izgledala modno v klasičnem denim krilu, zraven kombiniraj lahkoten in udoben pulover. Malo ga zatlači za pas, saj boš s tem ustvarila lepo silhueto.

Denim na denim

Vsaka zvezdnica, modna urednica in modna blogerka bi se strinjala, da mora trend denim na denim absolutno vsaka sprobati. Vsaj enkrat. Svoje denim krilo obleci k denim srajci z gumbi, ki je vsaj nekaj odtenkov svetlejša od krila. Nikoli ne boš zgrešila, če boš kombinirala različne odtenke denima. Srajco zatlači za krilo in videz dodelaj s hudim pasom.

S svileno bluzo

Nič ne izgleda tako prikupno kot denim krilo in svilena bluza. V bistvu s to kombinacijo sploh ne more ‘udariti mimo’. Lahko se odločiš za klasično bluzo z gumbi ali pa lahkoten, plapolajoč top. Zraven obuj visoke škornje čez koleno, v poletnem času pa gladiator sandale. Kamorkoli boš šla, boš obračala glave. Definitivno!

Grungovsko

Če bi rada nosila denim krilo, nočeš pa se odreči karirastim srajcam in usnju, brez skrbi! Namesto krila iz temnega denima, raje obleci svetlejši odtenek z raztrganimi detajli. Vzemi svojo najljubšo karirasto srajco, jo zatlači za krilo in po vrhu obleci usnjeno jakno. Narejeno, storjeno.

Plastenje

Kombinacija dolgega plašča, topa in denim krila je čista čarovnija. To je tudi odličen način, kako narediš krilo primerno tudi za prehodna obdobja, ko še ni dovolj toplo. Ohlapen pulover ali majico zatlači za krilo, dolg plašč pa si zgolj ogrni preko ramen. Z nekaj modnimi dodatki in čevlji boš izgledala kot naslednja top modna blogerka!

Pomembno je, da ostaneš zvesta svojemu stilu in nosiš tisto, v čemer se sama počutiš najbolj udobno.

Ko za spremembo oblečeš kavbojke, pa jih zavihaj na enega od teh 6 stylish načinov!