Domov » Lepota & zdravje » 5 skrivnosti večno čudovitih las Jennifer Aniston

5 skrivnosti večno čudovitih las Jennifer Aniston

Lepota & zdravjeVIP
5 skrivnosti večno čudovitih las Jennifer Aniston
📷 Profimedia

Razkrite lasne skrivnosti Jennifer Aniston!

Osebni frizer, ki že leta skrbi za lase Jennifer Aniston, Chris McMillan in zvezdnica sama sta razkrila, kako za svoje lase skrbi tvoja najljubša “prijateljica”.

Je ljubiteljca nepranja las
Jennifer lase umiva čim bolj poredko: “Zdržim lahko tudi tri do štiri dni brez pranja las,” je razkrila igralka, ki za lase skrbi z izdelki Living Proof. Tiste dni med pranji las uporablja suhi šampon, med šamponiranjem pa lase vedno spira s toplo – ne vročo – vodo, da ohrani barvo las.

Vroče pripomočke uporablja pametno
Kodralniki in likalniki znajo ob nepravilni uporabi povzročiti kar precejšnjo škodo na laseh, še zlasti na konicah, zato je Jennifer zelo previdna, kje na laseh uporablja vroči zrak. “Iskreno, sama lase najprej posušim pri lasišču in jih medtem razčesujem s prsti. Potem določim prečo in pustim, da se lasje do konca posušijo na zraku.” Če ima Jen več kot 15 minut časa za urejanje pričeske, pa gladke lase ustvari z veliko okroglo krtačo in fenom.

Ni je strah nenavadnega sušenja las
McMillan je razkril, da za naslovnice revij večkrat uporabi poseben način sušenja las. “Sam pravim temu ‘bad blow-dry’. Menjam med velikostmi okroglih krtač, ki jih navijam na vse strani. Počakam, da so lasje na pol suhi in nato razpustim lase. Na ta način ustvarim kodre, vendar pričeska kljub vsemu izgleda zelo naravna.

Ve, da se željene barve ne da doseči v enem dnevu
Kolorist Michael Canalé je podrobno opisal postopek, kako je Jennifer iz rjavolaske zopet naredil blondinko brez vmesnih čudnih faz. “Dejansko sva jih najprej posvetlila, nato pa posvetljene lase zablendala v njeno naravno barvo las. Lase sem nato posušil in še enkrat posvetlil. Pravzaprav sva šla od srednje rjave do svetle medeno rjave in nazadnje do sončne temno blond.”

Imuna je na lasne trende
Čeprav je pred časom priznala, da je v času Rachel tudi sama naredila nekaj napak, ko si je lase barvala s poceni barvami, pa je zdaj končno ugotovila, kaj ji ustreza. “Ne čuti pritiska, da bi morala slediti modnim in lepotnim riskantnim trendom, saj raje posveča več pozornosti drugim stvarem,” je razkril McMillan, vendar tudi poudaril, da to še nikakor ne pomeni, da trendov ne opazi – samo izbere si le tiste, ki so v skladu z njeno posebno estetiko. “To ni moda, ampak njen osebni slog,” je še dodal.