5 trendov nakita, ki bodo ‘IN’ v letu 2019

Modni trendi imajo pogosto dobro določen rok trajanja. Najbolj modne superge so lahko danes po celotnem socialnem omrežju, že čez šest mesecev pa navdušenost mine. Trende nakita pa je po drugi strani malo težje opaziti, poleg tega pa tudi trajajo nekoliko dlje kot modni trendi.

In kateri trendi nakita bodo letos vsekakor ‘IN’?

Več različnih uhanov na enem ušesu

V zadnjem času lahko vse pogosteje opažamo, da ušesa krasi vse več in več uhano, ki so razporejeni kar po celem ušesu. Uhani, ki so v istem stilu, razporejeni po ušesu dodajo videzu svež pridih, zaradi katerega vedno izgledaš modno napredna.

Uhan nekoliko višje na mečici

Luknjica nekoliko višje na mečici je zanimiv dodatek prvotni luknjici. Torej, na spodnji luknjici lahko nosiš viseče in rinkaste uhane, na zgornji pa čudovit uhan s kristalčkom.

Pomešane verižice

Okoli vratu si obesi verižice različnih debelin, stilov in z različno velikimi obeski ter ustvari popolnoma svoj unikaten (in trendovski!) videz.

Vse barve

Sezi izven varnega območja rožnato-zlatega nakita z dragocenimi kamni in obarvanim emajlom, kajti v letu 2019 se bo vse vrtelo okoli barv.

Obeski za srečo

Talismani bodo v letu 2019 obvezni! Ubrani se pred slabimi vibracijami z obeski za srečo, ki jih lahko obesiš na verižico, ključe ali torbo.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry