6 lepotnih pripomočkov, v katera se ti splača investirati

Tvoja želja je, da bi vedno izgledala urejena, sveža in zbujena ter, seveda, naravna. Vendar pa brez pravih lepotnih pripomočkov to ni najbolj preprosto. Spoznaj šest osnovnih pripomočkov, ki bi jih morala imeti vsaka ženska in v katera se ti splača investirati nekoliko več denarja.

Ščetka za čiščenje obraza

Ta čudežni pripomoček je vse, kar potrebuješ, da dosežeš učinek spa pilinga … brez da bi morala zapustiti udobje lastne kopalnice.

Ionski sušilec za lase

Lahko se prepričuješ, da so vsi sušilci za lase enaki, ampak verjemi nam, da ionska tehnologija naredi ogromno razliko med ‘štrenastimi’ lasmi in gladko pričesko.

Okrogla krtača z naravnimi ščetinami

Najboljša je tista brez bunkic na konceh, saj veliko bolj gladko drsi skozi posamezne pramene. Prihranila boš ogromno denarja, saj ti ne bo treba več tako pogosto hoditi k frizerju.

Kvaliteten vihalnik trepalnic

Že res, da boš porabila dodatnih 30 sekund v lepotni rutini, vendar pa ne boš imela popolnoma nič proti, ko boš imela po kasnejšem nanosu nekaj plasti maskare trepalnice do neba in optično bolj odprte oči.

Zelo mehek čopič za nanos tekoče podlage

Morda se ti zdi, da tvoje roke zabrišejo vse tudi na predelu čeljustne kosti, vendar pa nikoli ne tako popolno, kot to lahko naredi dober čopič za blendanje.

Kodralec za lase

Če bi rada ustvarila naravne ali plažne kodre brez bolečin v rokah, potem se ti splača investirati v kvaliteten in lahek kodralec za lase.