6 lepotnih trikov, ki bi jih morala vsaka ženska poznati pred potovanjem

Najboljši nasveti za lase, makeup in kožo, da bo potovanje v stilu veliko bolj prijetno!

Potovanje v nepoznane kotičke sveta je neverjetna izkušnja. Vendar pa lahko novi kraji uničijo našo lepotno rutino, ki smo jo izpopolnile v udobju lastnega doma – letenje dehidrira kožo, omejitve pri pakiranju pa omejujejo količino izdelkov, ki jo lahko vzamemo s seboj. Zato smo zbrali skupaj 6 naših najboljših lepotnih nasvetov in trikov, da boš na naslednjem potovanju izgledala ču-do-vi-to…

1. Hidriraj kožo

To je, roko na srce, najbolj pomemben korak. Nič bolj ne izsuši tvoje kože kot suh zrak na letalu. Pred in med letom pij veliko vode.

2. Obrazne maske med letom

Dodatno vlago lahko vneseš v kožo z maskami. Uporabi obrazno masko v robčkih, ki je zelo praktična, hkrati pa z njo ne ustvariš nobene packarije.

3. S seboj imej čistilne robčke

Pred nanosom maske, moraš z obraza seveda najprej odstraniti vse bakterije in umazanijo. To lahko zelo preprosto narediš s pomočjo čistilnega robčka za obraz. Poleg tega pa tvoji koži tudi pomagajo, da se počuti bolj sveže.

4. Spakiraj večnamenske izdelke

Prihrani nekaj prostora v svoji torbici z ličili tako, da spakiraš čim več vsestranskih izdelkov, ki jih lahko uporabiš za več kot le eno stvar. Osvetljevalec obraza in bronzer lahko uporabiš tudi kot senčilo za veke.

5. Poskusi manikurni trik

Pred naslednjim potovanjem obišči manikerko in jo prosi, naj ti na korenu nohtov naredi prozorne lunice. Izgledalo bo simpatično (umetnine na nohtih so še vedno zelo ‘IN’), hkrati pa bodo tvoji nohti tudi po dveh tednih izgledali kot novi, saj se rast nohtov zaradi prozorne nohtne lunice sploh ne bo opazila. Genijalno!

6. Spakiraj suhi šampon

S seboj vzemi suhi šampon v potovalni velikosti, s katerim boš zakrila mastno lasišče, dodala volumen pričeski in ohranila lase lepo dišeče.