Domov » Lepota & zdravje » 6 največjih poletnih lepotnih trendov (ki jih moraš poskusiti!)

6 največjih poletnih lepotnih trendov (ki jih moraš poskusiti!)

Lepota & zdravjeLičenje
6 največjih poletnih lepotnih trendov (ki jih moraš poskusiti!)
📷 By Brookelle

OK, res smo (pre)dolgo čakale na poletje. Zdaj, ko je končno tu, pa bomo skočile vanj v stilu bombice. Izkoristi vsak čudovit sončen dan s temi šestimi lepotnimi trendi, ki bodo vladali naslednjim trem mesecem.

Kobaltno modro senčilo za oči

Živahna senčila na očeh smo lahko opazili že v spomladanskem času. Zdaj, ko smo se premaknili v poletje pa bo na vekah kraljevala kobaltno modra (hvala, KKW Beauty).

Glos za ustnice

Adijo, mat ustnice. Glos za ustnice se vrača na najboljši način. Od prozornih do holografskih finišev, važno je le, da se sveti.

Obarvana maskara

Modra, vijolična, rdeča – nič ni prepovedano. In veliko bolj nosljiva je, kot si morda misliš. Bodi še bolj drzna in si pred nanosom obarvane maskare na trepalnice najprej nanesi beli primer ali pa za bolj subtilen videz obarvano maskaro nanesi preko črne maskare.

Kristalčki

Bleščice? Kako lanskoletno. To poletje se bo vse vrtelo okoli kristalčkov. Prilepi jih na nohte ali v notranje kotičke oči za bolj subtilen videz ali pa jih nanesi vzdolž zgornjih trepalnic za bolj dramatičen izgled.

Ravno postrižen bob

Spoznaj “IT” pričesko leta 2018. Zdi se, kot da je vsaka zvezdnica v zadnjih nekaj mesecih skrajšala svoje lase v topi bob in mi nimamo popolnoma nič proti. Kdo še potrebuje plažne beachy valove, ko pa ravni lasje do ramen izgledajo tako čudovito?

Bleščice za telo

Ko Rihanna reče, da je nekaj v modi, jo pozorno poslušamo. Trend je začela z izdajo izdelka Body Lava, zdaj pa jo pri tem posnemajo še ostale znamke, med drugim Kopari in The Body Shop. Tekoči osvetljevalec nanesi na ramena in ključnico in v sekundi boš sijala kot RiRi.