Domov » Lepota & zdravje » 7 lepotnih trendov, ki bodo najbolj opazni v letu 2020

7 lepotnih trendov, ki bodo najbolj opazni v letu 2020

Lepota & zdravjeNega
7 lepotnih trendov, ki bodo najbolj opazni v letu 2020
📷 Profimedia

2020: to ni samo novo leto, ampak začetek novega desetletja. In to je idealen čas za svežo nadgradnjo tvojega vsakdanjega videza! V nadaljevanju odkrij navdih za sedem lepotnih trendov, ki bodo leta 2020 najbolj opazni.

Opazne oči

Ampak ne zadimljene oči, ki smo jih vajeni videvati. Leto 2020 prinaša več barv in zanimive nanose senčil in črtal. Gre bolj za uporabo ličil kot dodatne dekoracije ali okrasja, ne pa le za lepo podlago.

Sijoče ustnice

Prinesi na plano sijoče balzame in glose! Leto 2020 se umika od opaznih in precizno občrtanih ustnic, pozdravlja pa sijoče odtenke, ki samo še poudarijo naravno barvo. Čudovita dopolnitev k opaznim očem!

Dvojno toniranje

Vse rjavolaske, pozor: če bi rada svojim rjavim lasem dodala nekaj dimenzije, potem naredi na laseh nežen balayage in na koncu dodaj nekaj manjših svetlejših pramenov v toplih tonih. Leta 2020 boš pogosto opazila takšen videza, saj potrebuje malo vzdrževanja in je primeren za vse sezone.

Trajnostna lepota

V trendu bo tudi izogibanje lepotnim izdelkom iz plastike in za enkratno uporabo. Namesto čistilnih robčkov za obraz raje uporabljaj čistilne gele ali krpice za čiščenje, ki jih lahko znova in znova opereš.

Naravni retinol

Si že slišala za bakuchiol? To je naravni retinol. Dodajajo ga v vse več lepotnih izdelkov, pogosto v kombinaciji s klasičnim retinolom. Raziskave kažejo, da naravne protivnetne lastnosti bakuchiola povzročijo, da koža lažje prenaša retinol, poleg tega pa tudi bolj učinkovito stabilizira njegovo delovanje na koži. Kombinacija obeh sestavin je učinkovita tudi pri posvetljevanju kožnih madežev in popravljanju znakov staranja od sonca.

Poskočne spete pričeske

Lasje naj bodo umaknjeni od obraza, iz spete pričeske potegni le nekaj pramenov, ki naj uokvirijo obraz. Seksi in prefinjen izgled, ki ne zahteva veliko truda.

Navzgor počesane obrvi

Opazne obrvi so še vedno zelo v modi. Samo ne pretiravaj z nanosom izdelkov. Tvoje obrvi imajo naravno nekaj prostora med dlačicami in to je povsem OK. Če si želiš ustvariti pernati učinek, vzemi črtalo za obrvi in naredi le nekaj potez v smeri, kot rastejo dlačice, nato pa jih s krtačko počeši, da zablendaš barvo in robove.