Domov » Moda & stil » 7 najboljših nasvetov za kupovanje kavbojk

7 najboljših nasvetov za kupovanje kavbojk

Moda & stil
7 najboljših nasvetov za kupovanje kavbojk
📷 Johanna Olsson

Če si kot večina žensk, potem se verjetno strinjaš, da je kupovanje jeans hlač vse prej kot prijetna in sproščujoča izkušnja. Tako nekako kot kupovanje kopalk. Težko je najti takšne, ki bi bile kot ulite na vseh mestih in običajno je iskanje takšnih cel proces.

Ampak z genijalnimi nasveti, ki jih najdeš v nadaljevanju, bo celotna izkušnja kupovanja kavbojk veliko bolj znosna in na koncu tudi uspešna.

1. Ne kupuj eno številko večjih – nikoli.
Ko kupuješ skinny jeans, morajo biti hlače res tesno oprijete, ko jih prvič pomeriš, saj se potem doma z nekaj nošenji vedno vsaj malo raztegnejo. V garderobi se moraš počutiti malo utesnjeno v njih, saj ti bodo take potem doma kot ulite.

2. Ne omejuj se.
Eksperimentiraj z različnimi modeli in odtenki. Pogosto se ti morda na prvi pogled zdi, da določene hlače niso primerne za tvojo postavo. Daj jim priložnost in jih dejansko pomeri. Morda pa boš zelo prijetno presenečena.

3. Podvoji.
Ko najdeš kavbojke, ki so ti kot ulite, kupi dvoje! Ali pa vsaj v dveh različnih barvah isti model.

4. Ni pomembna samo sprednja stran.
Ne pozabi se v ogledalu pogledati tudi od zadaj – kako so ti ulite zadaj je prav tako pomembno kot to, kako se ti prilegajo spredaj.

5. Dolžina ni pomembna.
Ne skrbi glede dolžine, saj jih lahko vedno zarobiš ali pa samo odrežeš in tako ustvariš popolnoma nov nedodelan izgled, ki je trenutno zelo v modi.

6. Raziskuj.
Ne osredotočaj se vedno samo na znamke, ki jih zelo dobro poznaš in imaš v lasti že vsaj nekaj njihovih modelov hlač. Obstaja ogromno različnih znamk in še več različnih modelov, ki čakajo nate, da jih poskusiš.

7. Gležnji so pomembni.
Če iščeš kavbojke, ki razkrivajo gležnje, potem ti bodo najbolj pristajale takšne, ki segajo do predela, kjer so tvoji gležnji najožji.