7 pravil nošenja strganih denim hlač

Strgane denim hlače so prehodile dolgo pot od rokerskega videza pa vse do visoke mode. So zelo udobne in dodajo stajlingu neko ostrino, vendar če jih ne kombiniramo pravilno, lahko kaj hitro izgledamo zanemarjeno. V nadaljevanju si preberi 7 nasvetov, kako v strganih denim hlačah izgledati “kot iz škatlice”.

(Getty Images)
(Getty Images)

DA: Zavihaj jih
Zavihek pri natrganih hlačah v trenutku ustvari urejeno silhueto, še posebej če jih kombiniramo s salonarji z visoko peto.

(Getty Images)
(Getty Images)

NE: Razkrij celotnih nog
Tak stil hlač najbolje izgleda, če so raztrgani predeli na mestih, ker se hlače dejansko lahko raztrgajo in da so luknje v mejah normale.

(Getty Images)
(Getty Images)

DA: Kombiniraj z usnjem
Natrgane denim hlače bodo takoj izgledale bolj luksuzno, če jih boš kombinirala s plaščem z usnjenimi rokavi (ali plaščem v celoti iz usnja, umetnega seveda) in/ali z usnjeno črno torbico.

(Getty Images)
(Getty Images)

NE: Pretiravaj z dodatki
Natrgan denim je že sam sebi dovolj, zato na tone dodatkov zraven kar pozabi. Kakšen šal ali statement verižica bosta povsem dovolj.

DA: Nosi z oprijeto jakno/bazerjem
K natrganim denim hlačam se odlično poda oprijeta jakna ali blazer, saj naredi celotni videz primeren tudi za v pisarno ali službeni sestanek.

NE: Dovoli, da se vidijo žepi
Ne, nikoli in res nikdar.

(Getty Images)
(Getty Images)

DA: Kombiniraj jih s preppy dodatki
Preppy stil je čist, polikan in dodelan stil, z oprijetimi puloverji, srajčkami, ozkimi hlačami. Ko ta stil kombiniraš z raztrganimi denim hlačami, vse skupaj izgleda zelo sproščeno in hkrati stilsko dodelano.

(Getty Images)
(Getty Images)

In za konec še nekaj slik za navdih…

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si