Domov » Moda & stil » 7 spomladanskih barvnih kombinacij, ki jih moraš sprobati!

7 spomladanskih barvnih kombinacij, ki jih moraš sprobati!

Moda & stil
7 spomladanskih barvnih kombinacij, ki jih moraš sprobati!
📷

Vroč spomladanski seznam barv je tu! Da bi ti lahko predstavili najbolj sveže barvne kombinacije, smo si ogledali modne revije oblikovalcev in o njih povprašali tudi strokovnjake na področju mode, lepote, zabave in domačega dekorja. Poglej, katerih 7 dinamičnih barvnih duetov boš nosila to pomlad!

1. Koralna & Melona

Koralna & Melona
Ena stvar je zelo očitna: ta duo nikakor ni subtilen, vendar pa živahne barve pozitivno vplivajo nate in na vse okoli tebe, zato boš to sinhrono kombinacijo, ko jo boš enkrat poskusila, zagotovo v trenutku vzljubila in ponovila še neštetokrat.

2. Svetlo modra & Bordo

Svetlo modra & Bordo
Čeprav lahko ta barvna kombinacija kaj hitro preveč spominja na 70-ta, pa jo z manjšim trikom preprosto narediš zelo modno. Ključno je, da pri stylingu prevladuje pastelna, svetlo modra barva, bordo rdeča pa je zraven v manjšini zgolj za okras in popestritev.

3. Mandarina & Svetlo rjava

Mandarina & Svetlo rjava
Ko ‘popračkaš’ ti dve barvi v enem stylingu, zahtevata skupaj pozornost in oblast. Ta duet popolnoma prevzame in pritegne pozornost drugih ljudi, ti pa se boš v njem počutila sproščeno in udobno.

4. Kobaltno modra & Breskev

Kobaltno modra & Breskev
Če bi ta dva odtenka lahko plesala, bi divje migala z zadnjico in medtem delala selfie-je. Zabaven in nič sramežljiv par, ki si ga preprosto želiš poskusiti.

5. Travnato zelena & Turkizno modra

Travnato zelena & Turkizno modra
Barvi sta si v podtonih zelo blizu, zato se lepo ujemata in hkrati tudi dopolnjujeta. Zelenkaste vibracije delujejo odlično, tudi ko se vmeša kakšna tretja barva, na primer siva ali svetlo roza.

6. Čokoladna & Bakrena

chocolate-copper
Če si že kdaj opazila ta duo v resničnem življenju, se ti je pogled zagotovo vsaj za nekaj sekund ustavil na njem. Nekaj tako razkošnega je na tej kombinaciji in vedno nas asociira na luksuz in potovanja. Barvni duet prikliče občutke potovanj in pustolovščin.

7. Siva & Mornarsko modra

Siva & Mornarsko modra
Na ta dva barvna ‘golobčka’ se lahko vedno zaneseš, saj te nikoli ne bosta razočarala. Poleg tega pa vse samske barvne kolege vedno z odprtimi rokami sprejmeta v svojo družbo.