7 zvezdniških nasvetov, da boš bolj fotogenična

V dobi selfiejev in družabnih medijev si seveda vsak želi na slikah izgledati odlično. In ne zgolj na eni fotki, na vseh! Spodaj ti predstavljamo 7 trikov, ki jih zvezdniki in modni guruji stalno uporabljajo, ko stopijo pred fotografe.

1. Privzdigni obrvi kot Cara Delevingne

Cara je ekspert v privzdigovanju obrvi in prav zaradi tega njen obraz vedno izgleda tako popoln in misteriozen na fotografijah.

2. Stisni ustnice kot Chrissy Teigen

Zelo enostavno je izgledati kot Chrissy, če izpopolniš tehniko stiskanja ustnic, zaradi katere na fotografiji izpadeš tako zapeljivo in hkrati simpatično (je kombinacija nasmeha in resnega videza). Kako najboljše izvedeš ta trik? Pretvarjaj se, da boš zažvižgala, vendar imej zaprta usta.

3. Lase počeši na eno stran kot Beyoncé

Kakšen nasvet bi ti dala Beyoncé za večjo fotogeničnost? Počeši lase na eno stran. Zakaj si zaradi tega videti bolje? Ker ti lasje na eni strani lepo objamejo obraz, hkrati pa na drugi strani poudariš svojo spodnjo čeljust za laskavi izgled.

4. Pokaži svojo lepšo stran kot Gigi Hadid

Vedno boš izgledala odlično na fotografijah, če boš upoštevala Gigi Hadid in proti fotoaparatu obračala svojo “boljšo stran”. Kot zanimivost, večina ima levo stran lepšo od desne.

5. Nasmej se kot Reese Witherspoon

Če stisnjene ustnice, kot jih naredi Chrissty Teigen niso ravno v tvojem stilu, bo velik nasmešek v stilu Reese Witherspoon včasih boljši od klasičnega nasmeha, saj s tem pokažeš, da si srečna in polna življenja. Običajni nasmeh lahko včasih na sliki izgleda prisiljen in zaigran.

6. Postavi roko na bok kot Kendall Jenner

Roka na boku da fotografiji neko globino in jo naredi razgibano.

7. Prekrižaj gležnje kot Alexa Chung

Če prekrižaš noge samo pri gležnjih, tako kot Alexa, boš na fotografijah izgledala bolj vitka, saj s tem ustvariš nekakšno iluzijo navpične črte s svojim telesom.