Domov » Lepota & zdravje » 9 čudovitih in neobičajnih poročnih manikur

9 čudovitih in neobičajnih poročnih manikur

Lepota & zdravjeLičenje
9 čudovitih in neobičajnih poročnih manikur
📷 Pixabay

Ker je poročni dan pomemben tako zate kot tudi za tvoje nohte!

Selfie z zaročnim prstanom si že zdavnaj naredila in počasi boš morala sprejeti eno zelo pomembno odločitev: kakšno manikuro boš nosila na svoj poročni dan? Večina bodočih nevest se odloči za kožne, nežno roza in zelo nevtralne odtenke, čeprav glede tega ni nobenega pravila in bi morala nohte obarvati tako, kot je tebi najbolj všeč – pa tudi če to pomeni, da bodo tvoji nohti povsem netradicionalni.

Ne glede na to ali si bolj za klasiko ali kulsko manikuro, ti v nadaljevanju predstavljamo 9 poročnih manikur, zaradi katerih boš še toliko bolj komaj čakala, da rečeš “da”.

Klasična roza

Nič ni bolj poročnega od najbolj klasičnega ženstvenega odtenka sodobnega časa: rozastega. In nikar ne pozabi nanesti še nadlaka – morda ti bo manikura zdržala celo do medenih tednov.

Klasična belina

Tako kot bela poročna obleka, tudi snežno beli nohti ne bodo šli nikoli iz mode (kar pomeni, da bodo vajine poročne fotografije izgledale modne tudi čez 20 let!). Nohte lahko nalakiraš le z belim lakom, lahko pa razkriješ malo svoje osebnosti in nanje prilepiš zlate zvezdice ali kristalčke.

Kanček modre

Če se želiš pokloniti tradiciji z “nekaj modrega”, potem svoje nohte ali v celoti nalakiraj z nežno modrim lakom ali pa nalakiraj le del nohta – na primer lunico pri obnohtni kožici ali pa konico nohta.

Moderne francoske konice

Če nisi za klasično francosko manikuro, vendar si kljub vsemu želiš spoliran, minimalističen videz, potem poskusi novo verzijo klasične francoske manikure. S prosto roko na nohte z belim lakom nariši polkrožne linije, čez pa nanesi prozoren nadlak.

Nohti s konfeti

Bodimo iskreni: poroka je ogromna zabava s tvojo družino in najbližjimi prijatelji. In v stilu zabave naj bodo nalakirani tudi tvoji nohti. Ampak pozabi na klasične bleščice – na nohte ročno nanesi svetleče konfete, ki bodo na nohtih izgledali zelo prefinjeno.

Nevtralni toni

OK, tole je povsem v stilu tradicionalne manikure, kar je mnogim najbolj všeč. Poišči kožni odtenek, ki je čim bolj podoben tenu tvoje polti, saj tako optično podaljšaš svoje prste in jih narediš bolj elegantne.

Rdeča

Povsem nepričakovan odtenek, ki pa je vsekakor povsem sprejemljiv za poročni dan. Zakaj? Ker izgleda odlično na vseh tenih polti, poleg tega pa popestri snežno belo poročno obleko.

Sočna breskva

Ne čisto roza in ne čisto kožna – breskvino barvo lahko v zadnjem času pogosto opazimo na modnih revijah poročnih oblek in kmalu po celotnem socialnem omrežju. Odloči se za nežno breskvino-rozast odtenek, če je tvoja polt bolj bleda in za marelično-breskvin odtenek, če si bolj olivne polti.

Svetleče

Popolno ravnotežje med zelo in komaj opaznim, ta prelivajoč svetleči dizajn na subtilen način popestri nevestin izgled.