Absolutno najbolj učinkovit način organiziranja oblačil v omari

Za lažje (jutranje) oblačenje!

Zakaj se ti vedno zdi, da imaš omaro polno oblačil, ampak nič za obleči? Si ženska z dobrim okusom. Vedno kupuješ pametno. Zakaj je potem vsako jutro tak izziv sestaviti en spodoben stajling?

Zelo verjetno te upočasnjuje trenutna organiziranost oblačil v omari. Spoznaj veliko boljši sistem.

Kaj narediti: Namesto, da oblačila ločuješ po barvi ali modelu (hlače skupaj, krila skupaj, bele stvari skupaj,…), jih organiziraj po priložnostih. Torej, obesi skupaj vsa poslovna oblačila ter posebej oblačila za posebne priložnosti, šport in udobna oblačila za opravke ali doma.

Zakaj deluje: Ko se moraš obleči, je najbolj težavno sestaviti več kosov v en stajling. In ker boš imela posamezne kose za določene priložnosti že postavljene skupaj v omari, bo kombiniranje le-teh neprimerljivo lažje in hitrejše. Nikoli več ne boš v jutranjih urah izgubljala dragocenega časa za odločanje, katere hlače gredo s katero bluzo in ali je tista obleka malo prekratka za v pisarno.

Preberi si tudi:
Kako narediti red v omari - Modna.si

Kako narediti red v omari: Odgovori na 7 vprašanj

Prenehaj z raznimi izgovori in končno naredi red v svoji omari! Ne samo da se boš počutila bolje, tudi omara bo izgledala urejena. Odgovori na spodnja vprašanja in…