Adele ob zaključku turneje šokirala občinstvo!

Adele je ravnokar zaključila 10-mesečno koncertno turnejo in po glavi ji trenutno roji zgolj ena stvar: otroci! Pevka je svoj zadnji nastop v ameriškem Phoenix-u zaključila z bodočimi načrti, ki vključujejo nosečnost.

“Zaploskajte mojemu bendu. Zaploskajte meni! Uspelo mi je!” je pevka zakričala v mikrofon ob koncu nastopa. “Vidimo se na drugi strani. Po nekaj letnem premoru bom nazaj. Ne boste se me mogli znebiti.”

“Spusti me dol. Še enega otroka bom imela,” je Adele navdušeno sporočila občinstvu, preden so jo spustili pod oder.

Po večmesečnem potovanju po svetu si “Hello” pevka definitivno zasluži nekaj počitka in relaksacije z njeno družino. Njen 4-letni sin Angelo pa je najbolj vesel njene vrnitve domov. Adele je na Instagramu tudi objavila fotografijo napisa “Mamica, uspelo ti je!!!”, ki ga je naredil Angelo.

“Pravkar sem zaključila svojo turnejo s 107-imi nastopi v 10-ih mesecih. 100% v živo vsak večer. In moja čudovita družina mi je celotno stvar zelo olajšala. Velika ljubezen.”

Adele bomo kljub njenim besedam o premoru kmalu zopet videli na odrih: 28. februarja 2017 začne enomesečno turnejo po Avstraliji in Novi Zelandiji. Morda pa bo “tja dol” s seboj že prinesla nosečniški trebušček!