ALEJINI četrtkovi poletni večeri v družbi Alenke Godec, Avtomobilov, Guštija

Na ALEJA SKY v najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJA vsak četrtek potekajo brezplačni koncerti za vse obiskovalce. Ta teden bo koncert belokranjske pevke in basista Martine in Domna, ki sta svoje moči prvič združila pred dvema letoma. Prihodnji teden bo minil v družbi Avtomobilov, tretji četrtek v avgustu z Guštijem, zadnji avgustovski četrtek pa z jazz in pop pevko Alenko Godec. Do sedaj so ambient na ALEJI SKY napolnili že številni znani slovenski glasbeniki: Jure Lesar, Kokosy, Manca Trampuš in Domen Don Holc (Koala Voice), Emkej in Bepop Al Fresco.

ALEJINI četrtkovi poletni večeri v družbi Alenke Godec, Avtomobilov, Guštija
ALEJA – Prejšnji četrtek sta nastopila Domen Don Holc in Manca Trampuš (Foto: Nejc Pernek)

Za kino pod zvezdami so rezervirane srede. To sredo bodo na svoj račun prišli najmlajši obiskovalci ALEJE, saj bodo premierno predvajali risanko Minioni: Grujev vzpon. Pretekle srede pa so bile že obarvane s številnimi premierami najboljših filmov: Črni telefon, Top Gun: Maverick, Elvis, Thor: Ljubezen in grom, Jurski svet: Prevlada in Kozmoblisk.

Vsak petek vas vabijo na okusno mehiško večerjo, v kateri boste lahko uživali ob živahni glasbi – v plesne ritme vas bo popeljal DJ.

Ob nedeljah lahko svojim malčkom omogočite zanimivo gledališko matinejo v Planetu Lollipop, ki jo lahko dopolnite še z glasbeno ali plesno delavnico v prijetni senci na ALEJI SKY.

Vse dni v tednu pa vas na ALEJI SKY čaka največji trampolin na svetu. V času počitnic je odprt od ponedeljka do petka med 16. in 22. uro, ob sobotah med 9. in 22. uro in ob nedeljah pa med 11. in 21. uro.

ALEJINI četrtkovi poletni večeri v družbi Alenke Godec, Avtomobilov, Guštija
ALEJA – Največji trampolin na svetu na ALEJI SKY