ALEJA, Citypark in Center Vič ob Dnevu solidarnosti odprti po posebnem delovnem času

Vlada Republike Slovenije je v duhu solidarnosti in pomoči vsem, ki so jih nedavno prizadele hude poplave, za ponedeljek, 14. avgusta, razglasila Dan solidarnosti. V nakupovalnih središčih ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark in Center Vič bodo prodajalne z živili in otroško opremo obratovale po posebnem delovnem času (med 8. in 13. uro).  

V najboljšem nakupovalnem središču na svetu ALEJA bodo odprte trgovine in poslovalnice Interspar, Müller, BabyCenter, Telekom, T2, Telemach, Lekarna Ljubljana in Nespresso. Aktivna streha ALEJA SKY bo delovala po nedeljskem urniku, in sicer gostinski del med 11. in 20. uro, Planet Lollipop in aktivna streha pa med 11. in 19. uro. Prav tako bo obratovala tudi INFO točka v prvem nadstropju (delovni čas kot ALEJA).

V največjem nakupovalnem središču Cityparku bodo odprti Interspar, dm, iSTYLE, Bambini, Telekom, Telemach, T2 in Vovko, v Centru Vič pa Interspar in dm ter gostinska lokala Neo cafe in Čajnica Sir Winston.
»V teh težkih trenutkih je naša predanost strankam in lokalni skupnosti še močneje izražena. Zavedamo se svoje vloge in odgovornosti do vseh ljudi, ki potrebujejo pomoč, zato želimo tudi mi prispevati k njihovemu dobremu počutju in jim omogočiti potrebna živila in blago«, je poudaril direktor SES Slovenija Toni Pugelj.

Ob Dnevu solidarnosti bosta med 8. in 13. uro odprti tudi nakupovalni središči Citycenter Celje in Europark Maribor.