Ali Beyoncé in Jay-Z pričakujeta četrtega otroka?

Njeni oboževalci so prepričani, da ja!

Govorice o tretji nosečnosti 36-letne pevke postajajo vse glasnejše. Ampak, ali Beyoncé in Jay-Z res pričakujeta četrtega otroka?

Revija Star poroča, da je bila Beyoncé noseča že aprila med nastopom na glasbenem festivalu Coachella in da naj bi bili v zaodrju zdravniki, ki so med vsakim preoblačenjem preverili, ali je vse OK z vitalnimi organi.

Čeprav je vse le špekuliranje, dokler noben od njunih predstavnikov ne potrdi novice, pa so pevkini feni, ki so obiskali turnejo On the Run II Tour kljub temu prepričani, da v trebuščku pevke raste novo bitje. In na to naj bi celo namigovala njena izbira oblačil!

Na zgornji zlati obleki je rdeče srce pozicionirano ravno na predelu trebuha. Je možno, da srce res ponazarja srčni utrip četrtega otroka?

Poleg tega pa je tudi Beyoncéjina izbira oblačil za glasbeno turnejo OTR II, na kateri nastopa skupaj s svojim možem, precej drugačna kot običajno. Zvezdnica ima pogosto z oblačili nekoliko zakrit trebuh, ki izgleda tako napet, kot v zgodnji nosečnosti. Poglej si spodnjo fotografijo…

Če je novica resnična, potem bo četrti otrok (par ima že 6-letno hčerko Blue Ivy in 12 mesecev stara dvojčka Bey Hive Rumi in Sir) za družino Carter nekaj prav posebnega, saj imata zvezdnika neko nenavadno obsedenost s številom 4. Poročila sta se 4.4.2008 in oba imata število vtetovirano na prstancu. Prav tako sta številu štiri posvetila svojo glasbo, saj sta oba v svoja albuma vključila priljubljeno število (Jay-Zjev 4:44 in Beyoncéjin 4).