fbpx

Ali Gwen Stefani in Blake Shelton pričakujeta svojega prvega otroka?

Romantična zveza Gwen Stefani in Blake-a Shelton-a ni kaj dosti oddaljena od pravljice. Oba sta prebolevala težke ločitve, ko sta se spoznala na snemanju oddaje The Voice, kjer sta kmalu postala tesna prijatelja in nato ljubezenska partnerja. Zdaj pa izgleda, da se jima obeta še eno vznemirljivo poglavje v njuni ljubezenski zgodbi … otrok!

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Govorice o tem, da zvezdnika pričakujeta otroka, so glasne že odkar sta uradno postala par, vendar pa bi nedavna fotografija lahko bila dokaz, da je na poti njun prvi skupni otrok.

Paparaci so Gwen fotografirali med sprehajanjem po Los Angelesu, kar ni sicer nič neobičajnega, vendar pa so mnogi oboževalci hitro opazili, da zvezdnica s torbico zakriva predel trebuha. Bi to lahko pomenilo, da v Gweninem trebuščku resnično raste bitje?

Ali Gwen Stefani in Blake Shelton pričakujeta svojega prvega otroka?
(Profimedia)

Tudi vir blizu para je prepričan, da Gwen kaže začetniške znake nosečnosti. “Gwenina telesna govorica je v zadnjem času zelo podobna zgodnjim fazam nosečnosti. Način, kako se drži, zelo spominja na držo, kakršno je imela, ko je bila noseča z Apollom (3). Drugače hodi in drugače premika telo, konstantno pokriva ali ščiti svoj trebuh, točno tako, kot je to počela nazadnje, ko je bila noseča.”