Ali Jennifer Lopez namiguje na poroko z Benom Affleckom?

Ko sta Jennifer Lopez in Ben Affleck letos ponovno obudila svojo romanco so oboževalci zopet začeli verjeti v ljubezen.

Pevka je razveselila oboževalce, ko je med nastopom na podelitvi ameriških glasbenih nagrad (AMA) v nedeljo, 21. novembra, nosila poročno obleko in namignila, da je morda pripravljena na poroko s svojim slavnim partnerjem.

Jennifer Lopez je med nastopom na AMA nosila poročno obleko in zapela ‘Marry Me’ (‘Poroči me’)

52-letnica je osupnila občinstvo na prireditvi AMA, ko je nosila obleko iz tila s steznikom oblikovalca Dolce & Gabbana in ujemajočo se tančico. Videz je bil zelo poročni, zaradi česar so oboževalci začeli domnevati, da J.Lo namiguje na poroko s svojim fantom Benom v bližnji prihodnosti.

Superzvezdnica je izvedla pesem “On My Way (Marry Me)”, ki je še okrepila idejo, da ima v mislih poročne zvonove.

Pesem je iz prihajajočega Jenniferinega filma “Marry Me”, ki naj bi bil premierno predvajan februarja 2022.

Jennifer Lopez izjavila, da bi se spet poročila, medtem ko je v zvezi z Benom Affleckom

Med intervjujem 18. novembra za Today je J.Lo razkrila, da si še vedno želi “srečno sta živela do konca svojih dni” in da bi se kljub svojim preteklim neuspešnim zakonom in prekinjenim zarokam znova poročila.

“Ja, verjetno,” je odgovorila na vprašanje, ali razmišlja o ponovni poroki. “Poznaš me. Sem romantik, vedno sem bila. Poročena sem bila nekajkrat. Še vedno verjamem v ‘srečno sta živela do konca svojih dni’, zagotovo, 100 odstotkov.”

Zaradi njenih komentarjev, njene prihajajoče filmske vloge in nastopa na nagradah AMA, bi bilo skoraj nemogoče, da J.Lo ne bi razmišljala o poroki!