Ali Selena Gomez kopira Rihanno?

Ups!

Težko pričakovana lepotna linija Selene Gomez, Rare Beauty je bila pravkar lansirana, vendar pa Twitter že opaža nekaj presenetljivih podobnosti med Selenino znamko za ličenje in drugo slavno znamko: Rihannino Fenty Beauty. Uporabnik Twitterja N. (@biebsidea) je objavil dokaz.

Fotografija je precej zgovorna – ko izdelke vidiš enega zraven drugega, je podobnost zares očitna. Čeprav moramo biti iskreni, da so si čopiči vseh znamk praktično zelo podobni med seboj, pa je embalaža povsem druga zgodba. Steklenički od Rare Beauty in Fenty Beauty imata obe rozaste pokrovčke, stekleno in motno steklo ter klasičen font v napisu znamke.

Številni Rihannini oboževalci so zvezdnici stopili v bran, da se nima česa bati, saj je njena znamka edinstvena in je nihče ne more dobro kopirati, so pa na drugi strani tudi Seleni seveda v bran stopili njeni oboževalci, ki pravijo, da so si vse znamke s takšnimi osnovnimi embalažami podobne ter da tudi Rihanna ni bila prva s takšnimi stekleničkami, ampak naj bi jih pred njo imelo že vsaj 10 lepotnih znamk.

Ne Riri ne Selena še nista komentirali lepotne drame.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry