Ali tekočo podlago naneseš po vrhu negovalne kreme? Napaka!

Tekoča podlaga je neprecenljiv izdelek za ličenje, ki lahko tvojo kožo v nekaj sekundah spremeni iz lepe v brezhibno. In še zdaleč ni dovolj samo to, da najdeš popoln odtenek, ki se kar zlije s tvojo kožo – tudi tehnika nanašanja igra prav tako pomembno vlogo pri popolnem izgledu podlage na koži. Če nanašaš tekočo podlago na čisto kožo po nanosu kreme, izpuščaš en zelo pomemben in kjučni korak, ki naredi bistveno razliko: primer.

Potem, ko očistiš in s kremo neguješ obraz, boš imela nekoliko sijočo in lepljivo kožo. Če naneseš tekočo podlago neposredno na navlaženo kožo, ne da bi vmes nanesla neko pregrado kot je primer, tvegaš, da tekoča podlaga tekom dneva ne bo ostala na mestu. Poleg tega pa jo boš morala tudi veliko dlje časa blendati in da niti ne omenjamo, kako se podlaga vedno vsede v gubice in fine linije, če pred tekočo podlago ne naneseš primerja. Nikar ne pričakuj, da bo tekoča podlaga sama po sebi naredila čudeže. Največjo vlogo pri brezhibnem videzu odigra primer.

Nam je zelo všeč The POREfessional Face Primer od znamke Benefit Cosmetics, ki naredi tvojo kožo svilnato, zmanjša videz por in ustvari popolno gladko osnovo za brezhiben nanos tekoče podlage.

Če boš zjutraj porabila minuto ali dve več za pripravo kože na ličenje, bo tekoča podlaga na tvoji koži od jutra do večera izgledala popolno.