Domov » Lepota & zdravje » Alicia Keys razkrila svojo negovalno rutino

Alicia Keys razkrila svojo negovalno rutino

Lepota & zdravjeNegaVIP
Alicia Keys razkrila svojo negovalno rutino
📷 Alicia Keys / Instagram

Zdaj veš, zakaj njena koža brez ličil izgleda tako čudovita!

Vse odkar se je leta 2016 odločila, da ne bo več nosila ličil (vsaj večino časa), je negovalna rutina Alicie Keys postala ena njenih najbolje varovanih skrivnosti.

V novem videu “Get Unready With Me” na svojem YouTube kanalu je končno razkrila, kako doseže svoj zavidljiv sijaj. Morda pričakuješ, da uporablja celo kopico dragih krem in serumov, vendar je njena negovalna rutina presenetljivo preprosta. Na obrazu uporablja le dva do tri ključne izdelke – preostali del njenega rituala je v tem, da se umiri, uskladi svojo energijo in določi namene. “Tudi, če je le pet minut konec dneva, to potrebujem,” pravi. “In to potrebuješ tudi ti.”

Začne s pitjem vode in vzpostavljanjem razpoloženja.
Vsaka dobra lepotna rutina bi se morala začeti z velikim kozarcem vode in tudi od Alicie se. Popije cel mason-ov kozarec vode po kovinski slamici. “Voda – to je skrivnost, sliši se tako preprosto,” pravi. “Pomembna je.” Nadaljuje z ustvarjanjem sproščujočega vzdušja s prižiganjem svojih najljubših sveč in kadila.

Njena koža je pripravljena na čiščenje.
Najprej obriše obraz s čistilnim robčkom, če ga nimaš pa pravi, da lahko uporabiš toplo vodo in krpo. To kožo pripravi na čiščenje, za kar uporablja Osmosis Beauty Deep Clean Detox čistilo. “Moj obraz je zelo nagnjen k izbruhom mozoljev. Ne morem uporabiti kar česarkoli,” pravi.
Uporablja bodisi nežne izdelke, ki vsebujejo minimalno število sestavin, bodisi tiste, ki so polni aktivnih sredstev. “Eno ali drugo,” pravi. Njeno čistilo je v slednji kategoriji, saj vsebuje kokosove površinsko aktivne snovi in eterična olja za globinsko čiščenje in posvetlitev kože.

Naslednji je tonik.
38-letna pevka rada meša svoje tonerje. “Ta je bolj terapevtski,” pravi. Izdelka ne poimenuje, ampak ko ga pospreja po svoji koži pravi, da vsebuje olje čajevca in med, oba pa imata protiglivične in protimikrobne lastnosti, ki pomagajo pri izbruhih mozoljev. S prsti ga vmasira v kožo – to je pomembno! – z gibanjem navzgor. “Želimo si vse dvigniti,” pravi.

Nato razkrije svojo skrivnost za boj proti aknam.
“Moj najljubši trik je ta nora stvar, imenovana The Advanced Blemish Lotion with Sulfur,” pravi. Priznava, da nima najboljšega vonja (“Smrdi kot prdec,” pravi), vendar izjemno deluje. V ločeno tekočino namoči vatirano paličico, pomeša in nanese na mozolje.

Nanese vlažilno kremo.
Ne le, da ohranja kožo mehko, Alicia uporablja Au Lait Body Butter od Scotty Fine Soaps, da prikrije vonj po žveplu od tretmaja. “Neverjetno diši,” pravi. Če se ji zdi, da njena koža potrebuje več hidracije, nanese vlažilno kremo znamke Epicuren – znamka, katero obožuje – in njen preverjeni balzam za ustnice je Rosebud Salve.

Za Alicio pri večerni rutini izdelki niso tako zelo pomembni, bolj gre za umirjanje in posvečanje sami sebi. Torej tisti sijaj, ki ga vidiš na platnicah albumov in za klavirjem ni le zaradi nege kože. Prihaja tudi od znotraj.