Amber Heard podpisala več milijonsko pogodbo za knjigo, ki bo razkrila vse

Jo bo knjiga, v kateri bo razkrila vse, zopet pripeljala na sodišče?

Po nedavni odločitvi porote, da je Amber Heard svojemu nekdanjemu možu Johnnyju Deppu zaradi obrekovanja dolžna 7,6 milijona evrov, zdaj zvezdnica dobiva še eno priložnost, da pove svojo plat zgodbe.

Amber naj bi podpisala pogodbo v vrednosti “več milijonov dolarjev”, da bo napisala knjigo, v kateri bo razkrito vse o njenem zakonu z Deppom.

In zakaj bi se igralka sploh podala v to? Zaradi denarja, logično.

Njeno premoženje je ocenjeno na 2,4 milijona evrov in ko Johnnyju plača 7,6 milijona evrov, je v minusu 5,2 milijona evrov. Ker je njena kariera v Hollywoodu zaradi sodbe praktično zaključena, je njena edina rešitev, da pride do denarja, pogodba za “tell all” knjigo.

Neimenovani založnik, ki je sklenil posel z Amber, ima pri roki tudi svojo ekipo odvetnikov, da bodo pregledali, kaj vse je v knjigi in ali bi bilo kaj v njej označeno za obrekovanje. Čeprav se lahko knjiga sčasoma tretira kot “tell all”, pa bi lahko pravne potrebe preprečile, da bi to dejansko bila.

Kako pa bi lahko Johnny preprečil izdajo knjige?

Igralec še ni sporočil, ali namerava uveljaviti sodbo o obrekovanju v vrednosti 7,6 milijona evrov. Če se bodo v naslednjih nekaj tednih Johnnyjevi odvetniki obrnili na Amberine in rekli: “Če se strinjate, da o meni nikoli več ne boste govorili v nobeni obliki, ne bom izvršil sodbe.” In tako ta knjiga nikoli ne bi nastala in nikoli več ne bi slišali Amber govoriti o Johnnyju. To je sicer samo teorja, ki pa ima velik potencial, da se zgodi.