Angelina Jolie razkrila grdo resnico o življenju po Bradu Pittu

Za Angelino Jolie je nekaj resnično težkih mesecev. Vendar pa igralke ni strah spremeniti limone v limonado in prav zato je spregovorila o življenju po ločitvi od Brada Pitta.

Joliejeva je pred kratkim izlila svoje srce in priznala, da je šla skozi težke čase. Potem, ko je zaključila s produkcijo svojega prvega filma “First They Killed My Father”, so stvari med njo in Bradom začele postajati vse bolj čudne. Stres zaradi ločitve je postal tako velik, da je zbolela za hipertenzijo in Bellovo paralizo.

Najbolj žalosten del pa je ta, da Angelina ni edina globoko prizadeta; njeni otroci še vedno prebolevajo težko situacijo. “Vsi še vedno prebolevamo dogodke, ki so pripeljali do ločitve,” je razkrila. “Ne prebolevajo ločitve. Prebolevajo stvari…življenje, dogodke v življenju.” Res žalostno!

Vendar pa se življenje za igralko začenja obračati na bolje. Skrbi za svojo družino in zdravje in pravkar je v Los Angelesu kupila dvorec, za katerega je odštela 25 milijonov dolarjev. “Pravzaprav se zdaj počutim bolj kot ženska. Sem pametna glede svojih odločitev, na prvo mesto postavljam svojo družino in sem sama odgovorna svoje življenje in zdravje. Menim, da prav to izpopolnjuje žensko.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si