Behati Prinsloo noseča! Z Adamom Levineom pričakujeta 3. otroka

Družina Behati Prinsloo in Adama Levinea se bo razširila!

Revija People je razkrila, da bosta manekenka in pevec, ki sta poročena od leta 2014, dobila tretjega otroka.

V začetku avgusta so par z njunima hčerkama, 4-letno Gio in 5-letno Dusty, opazili na počitnicah na Havajih, kjer je 34-letnica nosila kopalke in razkazovala sumljivo zaobljeni trebušček.

Preberi si tudi:
Behati Prinsloo in Adam Levine

Ali Adam Levine in Behati Prinsloo pričakujeta tretjega otroka?

Po novem platinasti blondinec Adam Levine in njegova žena Behati Prinsloo s svojima hčerkama uživata v podaljšanih počitnicah na havajskih plažah, trenutno pa so na plaži na otoku…

Novembra lani je Behati z ET govorila o širitvi družine in o tem, koliko otrok si v resnici želi.

“Vedno sva vedela, da želiva drugega. Zato mislim, da sem si v tistih dveh letih, ko sem imela dva otroka mlajša od 2 let, mislila: ‘Nikar ne pomisli na to!’ Vendar pa si želim pet otrok, a niti pomisli ne na to’,” je povedala novembra. “Veste kaj, nikoli ne reci nikoli. Želiva si veliko družino, kdo ve?”

Behati je dodala: “Prepuščava se usodi in temu, kar se zgodi. Kar bo, bo. Torej ni omejitev … mislim, da je to le nekakšen del našega življenja. In tudi glede COVID-a sem ravnokar videla [Dustyja in Gio] skupaj, pomislila sem, ‘Mogoče bi morala imeti še tretjega, samo da bi imela več otrok,’ ker je bilo tako lepo videti [ju skupaj]. Ampak potem ne vem. Nikoli ne reci nikoli.”

Preberi si tudi:
Izšel napovednik za zloglasno dokumentarno serijo o Victoria's Secret 'Angels & Demons'

Izšel napovednik za zloglasno dokumentarno serijo o Victoria’s Secret ‘Angels & Demons’

Hulu je objavil napovednik za svoj novi dokumentarec o vzponu in padcu priljubljene znamke Victoria’s Secret. Režiser Matt Tyrnauer raziskuje zgodbo v ozadju modne znamke, hkrati pa raziskuje…