Domov » VIP » Bella Hadid razkrila, zakaj se nikoli ne smeji na fotografijah

Bella Hadid razkrila, zakaj se nikoli ne smeji na fotografijah

VIP
Bella Hadid razkrila, zakaj se nikoli ne smeji na fotografijah
📷 Profimedia

Bella Hadid ni nobena tujka modnim pistam ali rdečim preprogam. In medtem, ko kamere modnih fotografov in paparacev konstantno bliskajo proti njej, lahko na supermanekenki opazimo nekaj zelo očitnega. Zvezdnica se kameri nikoli (oziroma le redko) ne nasmeje!

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on


Glede na slavo, lep izgled in ubijalsko kariero, čemu se tukaj ni za veseliti? In z resnim obrazom je pritegnila tudi pozornost oboževalcev po vsem svetu – samo na Instagramu ji sledi več kot 14 milijonov sledilcev. Čeprav Bella živi zelo veselo in polno življenje, pa obstaja prav poseben razlog, zakaj se supermanekenka izogiba smejanju pred kamerami.

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on


V nedavnem intervjuju za The Guardian se je Bella odprla glede konstantnega ohranjanja resnega videza: “Smejanje pred kamero, včasih, v meni zbudi neprijetne občutke. Pravzaprav vse do letošnjega leta nisem razumela svojega obraza in potez.”

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on


Bella pa je tudi potarnala, da njen večno strogi obraz včasih pri drugih ljudeh naredi napačen vtis. Če verjameš ali ne, Bella je v resnici zelo topla in prijazna oseba. “Ljudje mi kostantno govorijo, da izgledam na socialnih omrežjih zlobna in hladna. Ampak resnično rada vzpostavljam stike z novimi ljudmi,” je še razkrila supermanekenka.