Beyoncé gladko pometla s konkurenco! V samo enem letu je zaslužila vrtoglavih…

Ameriška poslovna revija Forbes je objavila seznam pevk, ki so lani zaslužile največ denarja.

Na seznamu največjih zaslužkaric vodi Beyoncé z vrtoglavim zneskom – 115 milijonov dolarjev v le enem letu. Sledijo imena, kot so Taylor Swift, Pink in Rihanna.

Leta 2013 je imela pevka Beyoncé eno najboljših let v svoji karieri, saj je zaslužila 53 milijonov dolarjev, kar je sanjska številka za vsako pevko svetovnega formata. Naslednje leto, leta 2014 pa je vezdnica zaslužila celo več kot dvakrat toliko!

Glasbena superzvezdnica pa trenutno verjetno srečno uživa v enem najboljših let svoje kariere, saj je preteklo leto zaslužila kar 115 milijonov dolarjev, s čimer je postala ženska z največjim zaslužkom v glasbeni industriji po vsem svetu.

Beyoncé je nekoč povedala novinarjem o svojem delovnem slogu: “Kot vsi, trdo delam in si prizadevam postati slavna oseba, želim, da moji prijatelji uživajo v tem, kar počnem, kar delam. Najbolj udobno se počutim, če neprestano vadim in vem, da sem pripravljena.”

In res je Beyoncé ena najbolj nadarjenih in delavnih pevk. V preteklem letu je izvedla kar 95 glasbenih nastopov, sodelovala v reklamah in bila obraz za številne velike blagovne znamke ter še naprej služila dobičke z najbolje prodajanim albumom, izdanim konec leta 2013.

Na drugem mestu je Taylor Swift z dohodkom 64 milijonov dolarjev, kar je njen največjih zaslužek doslej. Na tretje mesto se je z zaslužkom 52 milijonov dolarjev uvrstila Pink, na četrtem mestu pa se je zasidrala Rihanna, ki je lansko leto zaslužila 48 milijonov dolarjev.

Preberi si tudi:
Beyoncé - Modna.si

VIDEO: Prihaja film o zakulisju Beyoncéine svetovne turneje “Renaissance”

Beyoncé je polna navdiha, kar je dramatično pokazala v napovedniku za svoj prihajajoči film, ki dokumentira njeno turnejo “Renaissance“. Pevkin film “Renaissance: A Film by Beyoncé” opisuje veliko…