fbpx

Bi imela takšno kožo kot Kim Kardashian?

Kim Kardashian je znana po svoji napeti, sijoči, praktočno brezhibni koži in le katera si ne želi imeti takšne?

Več kot eno leto po zaščiti imena za blagovno znamko Skkn by Kim je Kim Kardashian nedavno sporočila, da bo njena linija za nego kože končno lansirana konec tega meseca.

“Vesela sem, da vam končno predstavljam SKKN BY KIM, pomlajevalni ritual za nego kože z devetimi izdelki, ki sem ga razvila od začetka do konca,” je sporočila 41-letnica.

“Imela sem velik privilegij, da sem se lahko skozi leta učila o koži in negi kože od vrhunskih svetovnih dermatologov in estetikov, in vsaka steklenička iz moje nove linije je napolnjena z znanjem, ki sem si ga nabrala na tej poti.”

Kimina nova linija negovalnih izdelkov vsebuje – čistilo, tonik, piling, serum s hialuronsko kislino, serum z vitaminom C, krema za obraz, krema za oči, oljne kapljice in nočno olje. Na voljo so v elegantni embalaži, ki jo je možno ponovno napolniti, v njenih nevtralnih odtenkih in so zasnovane kot “čiste, znanstveno podprte sestavine, zasnovane za nego vseh tipov kože, tenov in tekstur na vseh stopnjah zrelosti,” je pojasnila.

Blagovna znamka bo na voljo od 21. junija dalje izključno na skknbykim.com in oboževalci se lahko prijavijo zdaj, da bodo obveščeni, ko bo izdelek na voljo za nakup.