Bivša asistentka Anne Wintour razkrila, kako je v resnici delati za urednico Voguea

Nekdanja asistentka Anne Wintour se je odločila spregovoriti.

Lily Stav Gildor, 29-letna nekdanja asistentka urednice Voguea od januarja 2014 do maja 2015, se je o svojih izkušnjah odprla v videu na TikToku.

“Tako veliko sem se naučila od nje,” je dejala.


“Spoznala sem posel, spoznala sem modo. Spoznala sem medije. In v zadnjem letu sem ustanovila svoje podjetje kot oblikovalka tekstila in še danes uporabljam te informacije,” je nadaljevala.

“Poznanja so najbolj pomembna stvar. Ne govorim o nepotizmu. Vzdržujte in negujte odnose, pošljite lastnoročno napisano zahvalo. Ljudem je to všeč,” je pojasnila.

@lilystavstudio

Lessons from the devil wears Prada ##annawintour ##highfashiontiktok ##voguemagazine ##lifelessons ##businesstips ##freelancedesigner

♬ original sound – Lily Stav Design Studio

“Ko si na razgovoru za službo in te nekdo vpraša, katere so tvoje postranske dejavnosti, ko nisi v službi, ne reci telovadba, tek, joga ali kaj podobnega. Ker vadijo skoraj vsi, je to verjetno najmanj zanimivo o tebi. Poleg tega želiš izstopati iz konkurence in povedati prave stvari,” je nadaljevala.

@lilystavstudio

Thank you SO much for the love on part I!!!!! Made me so excited for more 💓💓💓 ##annawintour ##highfashiontiktok ##voguemagazine ##businesstips

♬ original sound – Lily Stav Design Studio

Spregovorila pa je tudi o pisarniški kulturi.

“Če imaš pet resnično šik in elegantnih poletnih oblek, jih nosi od ponedeljka do petka več mesecev, dokler se sezona ne konča. Tako resnično najbolje ponosiš svoja oblačila, nisi del ciklusa prekomerne porabe, izgledaš resnično elegantno in nisi pod stresom, da moraš konstantno sestavljati nove videze. Naj vam povem skrivnost. Vsi, ki so šik pri Vogueu, to počnejo.”

@lilystavstudio

Secret to style: outfit repeating!! ##voguemagazine ##annawintour ##highfashiontiktok ##textiledesigner ##outfitrepeater

♬ original sound – Lily Stav Design Studio

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si