Bivša partnerka Kevina Costnerja lagala in igralca varala s TEM njegovim prijateljem

Z moškim, za katerega mu je trdila, naj ga ne skrbi!

Nekaj mesecev po ločitvi od Kevina Costnerja, je Christine Baumgartner vrgla oči na novega moškega. Ali pa ga je dodobra spoznala že prej??

Prejšnje poletje je igralec sumil, da se njegova bivša žena na skrivaj dobiva z enim od njegovih prijateljev Joshom Connorjem in čeprav je ona to takrat zanikala, sta zdaj tudi uradno par.

Prijateljica 49-letnice je za People povedala, da hodi z Joshom “odkar se je ločila od Kevina” in da se “rada druži z njim.” Bližnji vir je še dodal, da je bil “Josh sprva samo prijatelj,” vendar je njuna romanca od takrat vzcvetela, ker očitno tudi on preživlja podobne okoliščine: “On je ločen oče in razume, skozi kaj je šla. Oba obožujeta morje in življenje na plaži. To je nekaj, kar osrečuje Christine.”

Christinini odvetniki so odločno zanikali, da je hodila z njim že med zaslišanji na sodišču lansko poletje, ko je od Kevina zahtevala več denarja, on pa je trdil, da ji je Josh dal 20 tisoč dolarjev. In ne le to, lansko poletje sta se odpravila skupaj celo na romantičen pobeg na Havaje!

Drugi vir je potrdil, da se z Joshom “družita, čeprav sta imela pred tem močno prijateljstvo.” Ja, prijateljstvo, ki je vključevalo tudi Kevina, saj je bil Josh sosed od nekdanjega para. Vir je dodal, da sta “na isti točki v življenju” in da se “skupaj zelo zabavata.”