fbpx

Blog tedna: They All Hate Us

Blog They all hate us se je rodil zaradi ljubezni do mode, načina življenja in inspiracij med dvema najboljšima prijateljicama, Tash Sefton in Elle Ferguson. Začelo se je kot dnevni popoldanski hobi, ko sta si preko spletne pošte pošiljali zabavne fotografije, ki so jima risale nasmeh na obraz in popestrile dolgočasne dni. Kmalu se je iz same zabave rodil blog, ki je danes poznan po celem svetu. Dnevi, ko sta si Tash in Elle preko emailov pošiljali na stotine fotografij nujnih modnih kosov in citatov slavnih oseb so že davno mimo, sedaj smo vseh njunih misli, opažanj in navdušenj deležni tudi vsi mi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by theyallhateus (@theyallhateus) on

Tash je poslovodkinja in vodja avstralske modne znamke z ženskimi oblačili ter mati dveh otrok. Svoje navdušenje nad modo je prvič pokazala pri 15-ih letih, ko ji je mati kupila Gucci horsebit pas. “Moja mati mi je vedno govorila, naj investiram v klasične in brezčasne kose oblačil, ki bodo vedno izgledali čudovito. Z Elle se obe strinjava, da sta ikoni najinega stila definitivno najini mami.” Tash rada nosi barvne kontraste, črte, klasične majice in bi samo sebe opisala kot dekle jeansa, vendar se odlično počuti tudi v črnih, sivih in belih oblačilih. “Pri dveh otrocih za urejanje žal nimam več kot 5 minut časa – čas je ključnega pomena in odločitve morajo biti zelo hitre!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TashSefton (@tashsefton) on

 

Elle je vodja trženja pri avstralski znamki kopalk in je obsedena s kratkimi denim hlačami – v omari naj bi jih imela več kot trideset. Njen značilni stajling vedno vključuje odrezane kratke hlače, belo majico, črn suknjič in gležnjarje. Priznava pa, da ima težave z večerno toaleto. “Zdi se mi, da se bom morala malo oddaljiti od kratkih hlač preden me začnejo kritizirati… Mislim, minila so že štiri leta!” Elle je prepričana, da je njun blog tako priljubljen prav zaradi njune unikatnosti. “Blog je samo povzetek naju in tega kar imava radi. Najini bralci lahko najdejo navdih in stvari, ki so jim všeč pri obeh.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elle Ferguson (@elle_ferguson) on

 

“Želeli sva si ustvariti samo nek prostor, kjer bi lahko delili najino strast in želje druga drugi, iz tega pa je kasneje nastal blog. Najini prispevki niso nikoli vnaprej planirani in so vedno rezultat najinih trenutnih misli. Na blogu so objavljeni zato, da te razvedrijo in polepšajo slab dan. Všeč nama je, da nama bralci zaupajo in tudi pridejo k nama po nasvet in pomoč. Vedno poskrbiva za to, da odpiševa na prav vsak email!”

Njun blog: They All Hate Us

 

View this post on Instagram

 

A post shared by theyallhateus (@theyallhateus) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by theyallhateus (@theyallhateus) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by theyallhateus (@theyallhateus) on