Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Alina Ceusan

Blogerka tedna: Alina Ceusan

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Alina Ceusan
📷 Alina Ceusan / Instagram

Alina Ceusan je ena izmed najbolj uspešnih romunskih blogerk, ki se je rodila v Targu-Mures-u, 1. junija 1992. Najraje od vsega ima potovanja, pisanje in fotografiranje. Blog je začela pisati leta 2012, svoje bralke pa z veseljem skozi članke popelje na vse lepe konce sveta in jih inspirira z modnimi stajlingi.

Modna, elegantna in čudovita Alina se že od majhnega navdušuje nad modo. Ko je prvi dan prvega razreda morala nekaj narisati na bel list papirja, je bilo to dekle z visokimi čevlji s platformo, ki so bili izjemno popularni v tistem času (leta 1999), že pri rosnih 14-ih letih pa je začela delati kot fotomodel in to delo jo veseli še danes. “Poziranje je neke vrste igranje. Vsak dan si lahko nek drug karakter,” pravi.

Pri modi jo najbolj navdušuje to, da se sezone ves čas spreminjajo in da novi trendi konstantno prihajajo in odhajajo, kar dela modo in osebnostni slog tako zelo vznemirljiv. Navdihujejo jo potovanja, glasba, narava, modne piste, revije in mestne ulice.

View this post on Instagram

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on

Za vse, ki si želite uspeti na Instagramu ima Alina nekaj ključnih napotkov: “Objavi vsaj tri fotografije na dan. Videz profila naj bo urejen in čist. Vse, kar objaviš, mora odražati tebe. Vedno poskušaj iti preko svojih meja, saj samo tako lahko rasteš. Zgradi svoje ime z unikatnimi ‘hashtagi’. Vsake toliko časa objavi kakšne navdihujoče besede. Ne pozabi biti pristna.”

Njen blog: Alina Ceusan